b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Hertha BSC – Leverkusen – 06/20 15:30

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz ez a párharc?! (Fotó : Getty Images)

A Hertha BSC – Leverkusen mérkőzés esetében egy némileg “rizikós” opcióval készültünk, ugyanis a statisztikai ajánlás mellett a gólváltásban is bíznánk.


A találkozó gyakorlatilag a vendégeknek kulcsfontosságú, ugyanis a Leverkusen számára csak a győzelem elfogadható, mint kimenetel. A csapat jelenleg a negyedik helyen tartózkodik, ám szorosan mögöttük a Mönchengladbach helyezkedik, akiknek a Paderborn ellen kell pályára lépniük és vélhetően győzelemmel fogják abszolválni azt a meccset. A Leverkusen csapata jóval erősebb egyénekből tevődik össze, ám a Hertha a rutinos német tréner Labbadia érkezésével erősebbnek és összeszokottnak tűnik. A hazaiak a kényszerszünetet követően hét alkalommal léptek pályára és összességében 3-1-3-as mérleget tudhatnak magukénak. A lejátszott mérkőzések szinte mindegyikén szerzett legalább egy gólt a csapat és egyedül a Dortmund ellen maradtak rúgott gól nélkül.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 1-2-es végeredményre van kilátás.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz a Hertha BSC – Leverkusen párharc? (Fotó : Getty Images)

 A Leverkusen ugyan többször megtréfált már minket az utóbbi időben, ám a Köln elleni mérkőzésükön is “zöldült” a most favorizált opció. Márpedig a Köln támadósora sem sokkal erősebb, mint a hazaiaké. Ráadásul ahogy a felvezetőben is említettük, győzniük kell.


xG (várható gólszámadat)
1,29 1,88
Várható végeredmény : 1-2

A csapatok a kényszerszünetet követően rengeteg gólgazdag mérkőzést hoztak össze és példának okáért a Leverkusen is minden egyes mérkőzésén képes volt legalább egy gólt szerezni az ellenfeleinek, ám a hét lejátszott bajnokijukon mindössze egyszer nem kaptak gólt. Egy szó, mint száz a vendégek győzelme várható, ám nem szeretnénk kimenetelre fogadni, hiszen a Hertha bármikor megtréfálhatja a riválisát és erre az idény során már volt is példa. A gólokban itt is reális érték van és ugyan a gólváltás esélye viszonylag alacsonynak mondható, ám az előző mérkőzések alapján mindenképp magas esély van a 2,5 gól feletti opcióra. Remélhetőleg betalálnak a csapatok és a Leverkusen nem tréfál meg minket egy kevés gólos mérkőzéssel.

Hertha BSC – Leverkusen Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok) 1.80 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: