b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Hertha BSC – Frankfurt – 06/13 15:30

Fussball Berlin 01.10.2017 Saison 2017 / 2018 1. Bundesliga DFL Hertha BSC Berlin - Bayern München Jubel nach dem Tor zum 2:2 durch Salomon Kalou (Hertha BSC, No.08) Ondrej Duda (Hertha BSC, No.10) re. Karim Rekik (Hertha BSC, No.04) li. Foto: Camera4 Jede Nutzung des Fotos ist honorarpflichtig gemaess derzeit gueltiger MFM Liste zzgl. Mehrwertsteuer. Urhebervermerk wird nach Paragraph 13 UrhG ausdruecklich verlangt. Belegexemplar erforderlich! Bei Verwendung des Fotos ausserhalb journalistischer Zwecke bitte Ruecksprache mit dem Fotografen halten. - Each usage of the photo requires a royalty fee in accordance to MFM. No model release. For any usage other than editorial purposes please contact the author.

A szombati játéknapról is egyetlen egy találkozót emeltük ki előzetesen. A pályán a Hertha BSC és a Frankfurt mérkőzik meg egymással.


A találkozót már a statisztikai kiértékelésekkor kiemeltük, ugyanis eléggé elmérik a fogadóirodák a csapatokat. Az rendben van, hogy szerdán még a pályára lépett a Frankfurt, viszont a Hertha elleni mérkőzés rengeteg érdekes “momentumot” tartogathat önmagában. Egyrészt azért, mert a Frankfurt védelme a kényszerszünet óta elég botrányosan teljesít, másrészt azért, mert mindkét együttes támadósora igencsak hatékonynak mondható. A Hertha a kényszerszünet óta tizenegy gólt szerzett, míg a Frankfurt tizenkétszer talált be az ellenfeleiknek. A vendégekről elmondhatjuk, hogy a Bayern Münchennek háromszor is gólt rúgtak, de megtették ezt a remek védekezéssel rendelkező Mönchengladbach és Wolfsburg duónak is. Egyszóval elég hatékonyak a csapatok a kapuk előterében.

A várható gólszámadatok alapján 1.72, ill. 1.69 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 2-2-es végeredményre lehet számítani.

Mindenképp szoros és gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás a Hertha BSC – Frankfurt párosításon. (Fotó : getty images)

A csapatok tehát igencsak magas várható gólszámmal rendelkeznek, amely oda vezet, hogy a 2,5 gól feletti opció esélye 78%, de a gólváltás esélye is 72%-ot mutat. A hazaiak részéről Lukebakio, Darida, Ibisevic trió szinte biztosan szerepet kap a támadósorban, míg a Frankfurt részéről nagy esély van ismét a Silva, Gacinovic, Dost, Kamada, da Costa ötös játékára. Márpedig, ha ezen játékosok szerepet kapnak a támadó harmadokban igencsak érdekes mérkőzés szemtanúi lehetünk. Így előzetesen a hazaiak részéről elég hosszú a hiányzók listája, ám kijelenthetjük, hogy a legtöbb esetben a védelemből, ill. középpályáról hiányoznak a játékosok, míg a vendégek részéről Fernandes, Paciencia és Rode kénytelen kihagyni a mérkőzést. A felek a mostani szezonban két alkalommal találkoztak egymással. Tétmérkőzésen 2-2, míg barátságos mérkőzésen 2-1-es eredményt értek el egymás ellen. Mivel a kényszerszünet óta a Frankfurt inkább a támadófutballt helyezi előtérbe, így könnyen kialakulhat ismét az adok-kapok a mérkőzésükön. A látottak alapján hét lejátszott mérkőzésből öt alkalommal “zöldült” a Frankfurt mérkőzésein a gólváltás és a 2,5 gól feletti opciók közöse. Úgyhogy a fogadásunk alapja most erre vonatkozna, amit csak a Frankfurt hétközi szereplése miatt ajánlunk 2,5 egységgel.

Hertha BSC – Frankfurt Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 2,5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.83 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: