Bundesliga : Hertha BSC – Frankfurt – 06/13 15:30

2020-06-11 Off By betandwintipps

A szombati játéknapról is egyetlen egy találkozót emeltük ki előzetesen. A pályán a Hertha BSC és a Frankfurt mérkőzik meg egymással.


A találkozót már a statisztikai kiértékelésekkor kiemeltük, ugyanis eléggé elmérik a fogadóirodák a csapatokat. Az rendben van, hogy szerdán még a pályára lépett a Frankfurt, viszont a Hertha elleni mérkőzés rengeteg érdekes “momentumot” tartogathat önmagában. Egyrészt azért, mert a Frankfurt védelme a kényszerszünet óta elég botrányosan teljesít, másrészt azért, mert mindkét együttes támadósora igencsak hatékonynak mondható. A Hertha a kényszerszünet óta tizenegy gólt szerzett, míg a Frankfurt tizenkétszer talált be az ellenfeleiknek. A vendégekről elmondhatjuk, hogy a Bayern Münchennek háromszor is gólt rúgtak, de megtették ezt a remek védekezéssel rendelkező Mönchengladbach és Wolfsburg duónak is. Egyszóval elég hatékonyak a csapatok a kapuk előterében.

A várható gólszámadatok alapján 1.72, ill. 1.69 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 2-2-es végeredményre lehet számítani.

Mindenképp szoros és gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás a Hertha BSC – Frankfurt párosításon. (Fotó : getty images)

A csapatok tehát igencsak magas várható gólszámmal rendelkeznek, amely oda vezet, hogy a 2,5 gól feletti opció esélye 78%, de a gólváltás esélye is 72%-ot mutat. A hazaiak részéről Lukebakio, Darida, Ibisevic trió szinte biztosan szerepet kap a támadósorban, míg a Frankfurt részéről nagy esély van ismét a Silva, Gacinovic, Dost, Kamada, da Costa ötös játékára. Márpedig, ha ezen játékosok szerepet kapnak a támadó harmadokban igencsak érdekes mérkőzés szemtanúi lehetünk. Így előzetesen a hazaiak részéről elég hosszú a hiányzók listája, ám kijelenthetjük, hogy a legtöbb esetben a védelemből, ill. középpályáról hiányoznak a játékosok, míg a vendégek részéről Fernandes, Paciencia és Rode kénytelen kihagyni a mérkőzést. A felek a mostani szezonban két alkalommal találkoztak egymással. Tétmérkőzésen 2-2, míg barátságos mérkőzésen 2-1-es eredményt értek el egymás ellen. Mivel a kényszerszünet óta a Frankfurt inkább a támadófutballt helyezi előtérbe, így könnyen kialakulhat ismét az adok-kapok a mérkőzésükön. A látottak alapján hét lejátszott mérkőzésből öt alkalommal “zöldült” a Frankfurt mérkőzésein a gólváltás és a 2,5 gól feletti opciók közöse. Úgyhogy a fogadásunk alapja most erre vonatkozna, amit csak a Frankfurt hétközi szereplése miatt ajánlunk 2,5 egységgel.

Hertha BSC – Frankfurt Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 2,5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.83 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588