b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Salzburg – Genk – 21:00

Papíron várható a Salzburg sikere, ám a gólszámadatok alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

A találkozóra egy prémium ajánlással is készültem, amennyiben rendelkezel érvényes előfizetéssel láthatod a megosztott prémium tartalmat. Ha pedig szeretnél előfizetőnk lenni, csak kattints ide és átnavigál a weboldalunk az előfizetésekhez.Az osztrák bajnok hazai pályán kezdi meg a csoportkört, méghozzá a belgák egyik kiváló együttese ellen. Ami azt illeti én hazai pályán többször favorizáltam előző szezonban is a Salzburgot, hiszen a Red Bull Arénában nem nagyon szokott vereséget szenvedni, de még akár pontokat is veszíteni az együttes. A hazaiak nagy erénye, hogy remekül tudnak a fiatal játékosok közül szelektálni és erre remek példa akár a magyar szempontból is ismert Szoboszlai Dominik, de épp norvégok fiatalja Erling Braut Haland is, aki 19 éves kora ellenére ontja a gólokat és egyre nagyobb érdeklődést kelt fel ezzel a futballközösségben. A másik nagy erőssége az osztrák csapatnak, hogy igencsak gólerősnek mondhatóak és eddig tétmérkőzésen hazai pályán 21 gólt szereztek 4 mérkőzés alatt. Persze ez nem a legjobb kiinduló alap, hiszen a Salzburg kimagaslik az osztrák ligából, ám a Genk sem egy top kvalitású bajnokságból érkezik.

A gólszámadatok alapján 2,82, illetve 1,40 a két csapat mutatója. 

Papíron várható a Salzburg sikere, ám a gólszámadatok alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

 A találkozó igencsak izgalmas lehet és több gól is eshet a mérkőzésen. A Genk ahogy már említettem is a belga bajnokság szereplője, ám idén valami nem úgy működik a csapatban, ahogy azt tavaly láthattuk tőlük. Pedig a vendégeknél is szinte a teljes keret maradt az előző idényhez viszoínytva, ráadásul a mai mérkőzésre a leggólerősebb támadójuk M. Samata is készen áll. Egy szó, mint száz mindkét együttes védelme sebezhető, ezért véleményem szerint egy 3-4 gólos mérkőzés is kialakulhat ma este. A gólszámadatok beszédesek és bízom benne, hogy a prémium megosztás mellett, az ingyenes ajánlás is “zöldülni” fog.

Salzburg – Genk Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) Odds : 1,66

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: