b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : RB Leipzig – Lyon – 21:00

A mai prémium elemzések a Bajnokok Ligája csoportköreiből kerülnek megosztásra. Az első elemzés esetében egy német, illetve francia párharcra ajánlok.


A találkozón igencsak izgalmas mérkőzésre számítok, hiszen mindkét oldalnak “égető” szüksége lenne a pontokra. A Lipcse a Benfica otthonából ugyan elcsent 3 pontot, ám ez aligha ér valamit, ha ma hazai pályán vereséget szenvednek. A vendég franciák nincsenek a legjobb formában, ám a Depay/Dembele/Traore triót sosem szabad leírni, hiszen bármikor képesek lehetnek megvillanni, gólt szerezni és akár győzelmet is hozni a Lyonnak. Ami azt illeti a hazai keret szinte teljes egészében egészséges és kulcsfontosságú hiányzók nincsenek a németeknél.

A várható gólszámadatok alapján 2,07, illetve 0,92 a két csapat mutatója. Amely alapján a hazaiak sikere várható, ám a gólváltás is megalapozott tényező lehet.

Vajon képes lesz továbbra is hibátlan maradni a Bajnokok Ligájában a Lipcse? (Fotó : Getty Images)

A Lipcse csapatában várhatóan a Poulsen, Werner duó fog kezdeni elől, illetve mögöttük a már-már megszokott ötös középpályás sor várható Halstenberg, Forsberg, Laimer, Sabitzer, Demme személyében. A kapuban továbbra is Gulácsi az első számú hálóőr, illetve előtte a szintén magyar válogatott Orban, Konato és Mukiele trió húzódhat. A vendégek keretében a fentiekben említett támadó trió rohamozhat, akik valóban képesek lehetnek gólt szerezni, ám a vendégek védelme nem épp a legerősebb, hiszen a Kone, Marcelo, Denayer és Dubois alkotják, akiket eddig szinte minden egyes tétmérkőzésen mattoltak az ellenfelek. Úgyhogy bizakodó vagyok és az első ajánlásom esetében a német házigazda sikerére, majd a második opció esetében a 2-1-es végeredményre ajánlok fogadást.

RB Leipzig – Lyon Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : RB Leipzig (Játékidő eredménye) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 3 egység
Tipp : 2-1 (Pontos végeredmény) odds: 8,50 Tét : “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: