b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Olympiakosz – Bayern München – 21:00

A mai nap első elemzése egy közös publikáció lesz, ahol az Olympiakosz – Bayern München BL mérkőzésre ajánlok fogadást.


Ami a mérkőzést illeti nagyon meglepődnék azon, ha a bajor együttes itt nem tudna nyerni. Ugyan a görög csapat otthonában nem egyszerű a helyzet, ám a hazaiak dolgát nem egyszerűsíti meg a sok sérült, ill. az a tényező sem, hogy a védelmük nem épp a legerősebb. Márpedig most az a Bayern érkezik, akik nagy átlagban legalább két, de inkább három rúgott góllal abszolválják a mérkőzéseiket, ráadásul a hétvégi Augsburg elleni mérkőzést követően Lewandoswskiék jóval feltüzeltebbek lehetnek a mostani mérkőzésre.

A várható gólszámadatok alapján 1,37, ill. 3,78 a két csapat mutatója. Amely alapján látható, hogy mely csapat számít a favoritnak.

Továbbra is megtarthatja hibátlan mérlegét a bajor csapat! (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a vendégek részéről szinte a legjobb kezdő kerülhet a gyepre és a Lewandowski, Gnabry, Coman és Coutinho támadószekció ma is szerephez juthat. A hazai oldalon ahogy már említettem is több a hiányzó, ráadásul a francia kiválóság Valbuena sérülése miatt biztosan kihagyja a mostani találkozót. Egy szó, mint száz a Bayern eddig veretlen itt a BL-ben, ráadásul két mérkőzés alatt 10 gólt szereztek, ami igencsak beszédes adat. Az Olympiakosz megfogta a botrányos formában lévő Tottenhamet, de a Crvena zvezda otthonában már egy 3-1-es pofonba szaladt bele a csapat. Ma egy esetleges Bayern győzelem sokat jelenthet a vendégeknek, hiszen akár már itt 3 fordulót követően páholyból követhetik az eseményeket. Úgyhogy mindenépp bizakodó vagyok és szerintem legalább két gólt rúgva a bajorok győzelmet ünnepelnek a görögök otthonában.

Olympiakosz – Bayern München Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Bayern München + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 5 egység
Tipp : Bayern München + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: