b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : Nantes – Barcelona – 10/01 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A mérkőzésen egy under opcióban látunk fantáziát, ugyanis a Nantes és a Barcelona is kiváló kapusokkal rendelkezik. Azt láthattuk legutóbb a Kiel elleni mérkőzésen, ahol +6,5 gólos hendikep opción favorizáltuk a francia csapatot, hogy a hazaiak roppantul jó formában vannak ráadásul, mint védekezésben, mint támadásokban elég magabiztos játékot hoztak. Persze a Barcelona már egy teljesen más felállás és a katalán csapat ellen nem sok jót jósolunk a hazaiaknak, ám a felek előző BL mérkőzéseit vehetik számításba a fogadóirodák, ami véleményünk szerint hiba. Mindkét oldalon képesek lehetnek a védelmek egy jobb teljesítményre és ammennyiben ez így lesz, akkor bőven reális az, hogy 60, vagy kevesebb gólt hozzanak össze a felek. A Nantes legutóbb 62 gólon állt meg a Kiel ellen, de a Veszprém elleni mérkőzésen mindössze 52 pontra futotta. A Barcelona a Celjét csúnyán megverte, viszont a Motor Zaporozsje otthonában mindössze 55 gólos meccset alakítottak ki. Egymás ellen a csapatok még nem játszottak 60,5 gól feletti mérkőzést, úgyhogy bizakodóak vagyunk és úgy véljük, hogy egy szorosabb mérkőzésen maximum 60 gólt fognak elérni a felek.

📊 Ajánlott predikció: 
60.5 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.75 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: