b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Áprilisi fejezetünk lezárul!

Mivel a mai kínálat rengeteg veszélyt hordoz magában és gyenge, egyben kiszámíthatatlan mérkőzések kerülnek megrendezésre, ezért  a mai napon már nem tartunk tippadást! Így az áprilisi statisztikánk elkészült és ismét örülhet minden egyes előfizetőnk, hiszen minden prémium csomagunk nyereséggel zárt!


A “Részletezz és nyerj!” csomag teljesített a “legrosszabbul”, bár tegyük hozzá, hogy így is sikerült egy +32%-s profitot termelni. Ebben a csomagban több meglepetésbe sikerült belenyúlnunk és talán az egyik legemlékezetesebb a Juventus botlása volt a Crotone otthonában, de több ilyen mérkőzésbe is belefutottunk sajnos. Mindent egybevéve a +32% beszédes és valljuk be, hogy befektetésként nem rossz eredménynek számít ez a mutató.

A “Single” és a “15 napos” csomag esetében 70%-s találati arányt sikerült kialakítanunk és 50-70% körüli profitokat sikerült összehoznunk a két csomagban. Úgymond ez a két szolgáltatás a legbiztosabb a prémium tippadásunkban és ennek megfelelően pár meglepetést kivéve, szinte mindig bejöttek a számításaink! Ennek örömére több prémium előfizető is ismételten megújította a szolgáltatást, vagy megvásárolta az “ALL IN” prémium csomagunkat!

Az “ALL IN” prémium csomagunk pedig az összes eredménynek, illetve a külön stratégiájának köszönhetően meghozta a várt eredményességet, közel 100 egységnyi pluszt alakítottunk ki 24 megosztást követően!


Köszönjük szépen mindenkinek az egész havi közös munkát és a bizalmat! Reméljük, hogy sikerült bebizonyítani a teljesítményünkkel, hogy értjük a munkánkat! Eddig szinte minden hónapban sikerült nyereményeket kialakítani, így összességében elmondva szinte minden csomag hónapról-hónapra meghozta a várt profitokat!

CSATLAKOZOM A PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSHOZ – KLIKK!

0
%d bloggers like this: