b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Perth Glory – Adelaide United – 01/11 09:30

A szombati munkát egy ausztrál mérkőzéssel kezdeném. Amit tudni kell, hogy az A-League mezőnyét a statisztikai rendszerünk igencsak magas hatékonyság mellett abszolválja és a mostani mérkőzés esetében egy 90% eséllyel rendelkező opcióra ajánlok fogadást.


A mérkőzésen tehát leginkább a rendszer adataira hagyatkozom és ennek megfelelően nem is húznám sokáig az elemzést. Az általunk “bohóc ligának” nevezett bajnokság ténylegesen a gólokról híres, ráadásul most két olyan csapat fog egymással szembekerülni, akiknek a védelmük pocsék, ám támadásokban igencsak hatékonyak.

A Perth hazai pályán 2,2 , míg az Adelaide idegenben 1,6 rúgott gólátlaggal rendelkezik.

Eddig remek eredményeket sikerült kialakítani az ausztrál bajnokságban. Most pedig két gólerős csapat fog egymással találkozni, ráadásul a favorizált opció esélyessége 90%. (Fotó : Getty Images)

Összességében tehát a gólokban van ismét az érték. A statisztikai rendszer ajánlása a gólváltás volt, ami az 1,67-es nyitó szorzóról, már “csak” 1,53-as szorzón rakható. Ennek megfelelően én bizakodva várom a találkozót és a gólváltást favorizálom, méghozzá az esélyeknek megfelelően 5 egységgel! Ami jó hír lehet, hogy az Adelaide United idegenben eddig minden meccsén gólt rúgott, ám kapott is és legutóbb a Sydney ellen is betaláltak. Ami szintén érdekes, hogy a vendégek eddig minden egyes bajnokijukon egyszer betaláltak és remélhetőleg nem most fog megszakadni a sorozatuk.

Perth Glory – Adelaide United Fogadási határidő : 09:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,53 “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: