b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Zsinórban a hetedik nyertes hét!

A márciusi hónapban sem lassítottunk le és az első héthez hasonlóan ismét öt nyertes és két vesztes nappal zártuk le a hónap második hetét. Ezzel zsinórban a hetedik nyertes hetet abszolváltuk egymást követően! Az előző hetünk nagyon jól indult, hiszen hétfőn +7.35 egységnyi plusszal zártunk, ezt követően a keddi és szerdai nap veszteséggel zárult, de csütörtöktől kezdve minden egyes nap képesek voltunk nyereséget realizálni. A hét során a csütörtöki napunk volt a legeredményesebb, ugyanis elemzéseink és élő tippjeink is hibátlan mutatóval zártak. A nap folyamán +10.188 egységnyi profitra tettünk szert! Íme az előző hét nyertes elemzései:

Volt olyan nap amikor az élő tippek szerepeltek jobb mutatóval, volt amikor az elemzések alakítottak ki profitot számunkra, de összességében elmondható, hogy kiváló hetet zártunk ismét!

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!​

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: