b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Zárjuk közösen a szeptembert!

A csapatunk úgy döntött, hogy a szeptemberi munkánk zárását nyilvánosságra teszi és szeretnék kedvezni a közösségünk minden résztvevőjének. Lényegében most is csak annyit kérünk, hogy a téteknek megfelelően tegyen mindenki fogadást és tartsuk magunkat a leírtakhoz. Ha, pedig nyersz velünk ne habozz tovább és csatlakozz, hiszen mi megmutatjuk, hogyan is kereshetsz pénzt a sportfogadással heti, havi és éves szinten. Tarts velünk te is, hiszen mi ebben a hónapban is bizonyítottunk és nyereséggel zárunk!!

ELŐFIZETÉSED MÁR MOST IS IGÉNYELHETED! – KATTINTS IDE!

Az első mérkőzésen egy spanyol találkozóra érkeztünk két ajánlással. A Levante – Alavés mérkőzésen várjuk a gólokat és lényegében a végeredmény tekintetében a kiváló formában lévő vendégekre teszünk egy plusz ajánlást. A hazai csapat jelenleg 18. helyen áll 6 fordulót követően 1-1-4 az együttes mérlege 9:13 a gólkülönbségük. Ezzel ellentétben a vendégek hozzák a tavalyi formájukat 3-2-1 a csapat mutatója 9:6 a gólkülönbségük. Lényegében kiváló a kezdet és kíváncsian várjuk, hogy meddig bírják még ezt így “szuflával”. A jelenlegi szezonban Ibai és Calleri az akik a hátukon viszik a csapatot, míg a hazai oldalon Roger és Morales duó az, akik 4-3 góljukkal próbálnak maradandót alkotni a Levante mérkőzésein. Ez a négyes ma várhatóan végig fogja játszani a mérkőzést, hazai oldalról Coke, Sadiku, Vukcevic, míg a vendégek oldaláról Ely lesz az aki kihagyja a találkozót. Mi úgy érezzük viszont látva a Levante statisztikáit, hogy ma képesek lesznek hazai pályán ismét betalálni. A csapat legutóbbi mérkőzésein a bajnokságban rendre betalált, viszont a védelmük továbbra is roppantul gyengén “muzsikál”, ami a vendégek malmára hajthatja a vizet. Az Alaves idegenbeli mérkőzésein 2-0-1 a mérlegük, egyedül a Barcelona verte meg őket, viszont ezt követően sem a Valladolid, sem a Vallecano nem tudta megállítani az együttest.Mi úgy érezzük, hogy a mai mérkőzésen kialakulhat a gólváltás a felek közt, kiindulva a hazai mutatókból, illetve a vendégek “meneteléséből”. A két csapat közötti eredmények is igencsak beszédesek, az Alaves végig pontot szerez a Levante elleni mérkőzésein. Ezért mi egy kétesélyes fogadás erejéig fogadunk a vendégek pontszerzésére és reméljük, hogy meg is születik az általunk favorizált opciók kettőse.

Levante – Alavés (2-1) Tippmix kód: 29035 V
Tipp:Döntetlen vagy Alavés (Kétesély) ❌ odds:1,60 “B” kategória Tét: 6 egység

Levante – Alavés (2-1) Tippmix kód: 32857 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) ✔ odds:1,70 “C” kategória Tét: 3 egység

A második mérkőzésen az Anderlecht – St. Truiden mérkőzésre tennénk egy fogadást. Gyakorlatilag az esélyek adottak lehetnének, viszont a St. Truiden a várakozásokkal ellentétben komoly fejtörést okoz az ellenfeleknek. A vendég együttes 8 fordulót követően 3-4-1-s mérleggel rendelkezik és utóbbi mérkőzésein rendre betalál az ellenfeleinek. Az Anderlecht jelenleg a 3. helyen áll 5-1-2 a csapat mutatója 17:9 a gólkülönbsége és egy kisebb hullámvölgy után sikerült a Standard Liege elleni 2-1-s sikerrel kikecmeregni ebből a sikeretlenségi szériából a csapatnak. Ma mi úgy érezzük, hogy a két fél nem fog egymásnak kedvezni, ráadásul a legutóbbi két mérkőzésükön mindkét alkalommal meglepetésszerűen a St. Truiden tudott diadalmaskodni az Anderlecht ellen. Mi ma úgy érezzük, hogy képes lehet ismét megszorítani a hazai csapatot a St. Truiden, hiszen a vendégeknek már félig jövőhétre kell koncentrálniuk, de a bajnokságot sem engedhetik el. Ezért ez a félig dekoncentráltság hibákhoz vezetnek, amelyet a jelenleg kiváló formában lévő vendégek kiharcolhatnak, de látva az Anderlecht hazai teljesítményét nagyon meglepődnénk, ha nem találna be a csapat.Ezért a gólváltásnak, mint opciónak szavazunk bizalmat és reméljük, hogy kialakul a találkozón ez az opció.

Anderlecht – St. Truiden (0-0) Tippmix kód: 28593 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) ❌ odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A harmadik elemzésünk esetében ismét egy gólváltásra fogadnánk. A Bundesliga 6. fordulójában az Augsburg – Freiburg összecsapásra tennénk ajánlást. Lényegében mindkét csapat fej-fej mellett halad a bajnokságban. A vendégek a 11., míg a hazaiak a 13. helyen állak és szinte megegyezik a két csapat játékstílusa és az eredményei is. Az Augsburg előző fordulóban 1-1-s döntetlent ért el a Bayern München otthonában, illetve elmondható, hogy a bajnokság azon csapatáról beszélünk, akik eddig minden egyes mérkőzésükön gólt szereztek, de gólt is kaptak. Hasonlóan a mai ellenfelükével, akik egy kezdeti kilengést követően egyre jobb formában vannak és az utolsó két mérkőzésüket már meg is nyerték, pedig az ellenfelek a Schalke és a Wolfsburg együttesei voltak. Ma egy parázs mérkőzésre számítunk és kiindulva a két csapat mutatóiból egyértelműen a gólváltást is várjuk a találkozón, amelyre valljuk be bőven van esély. Egymás elleni eredmények is erről tesznek tanúbizonyságot és legutóbb, mikor ebben a felállásban találkoztak a felek 3-3-s döntetlent értek el. Ez ma sem egy létezhetetlen kimenetel, ezért bízunk a gólokban és kíváncsian várjuk a mérkőzés alakulását.

Augsburg – Freiburg (4-1) Tippmix kód: 31554 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) ✔ odds:1,75 “B” kategória Tét: 3 egység

Az utolsó elemzésünk esetében pedig egy olasz mérkőzésen várunk egy vendég sikert, amelyre igencsak kedvező szorzót találtunk. A Frosinone – Genoa találkozón bíznánk a vendégekben. Gyakorlatilag a Frosinone ha így halad tovább igencsak tiszavirág jellegű szezont fog futni az egyesület. 6 fordulót követően 0-1-5- a csapat mérlege és a legnagyobb hibájuk, hogy a támadósoruk egyszerűen képtelen gólt szerezni. Ezzel ellentétben a Genoa 3-0-2-s mutatóval rendelkezik és a csapat a nagy jövés-menés közepette talán megtalálta a jelenlegi legjobb keretét. Ennek a csúcspontja igazából Piatek személyében csúcsosodik ki, hiszen a lengyel már 6 gólnál jár 5 fordulót követően és egyre többen figyelnek fel a 23 éves játékos képességeire. Ma is megmutathatja és kamatoztathatja tudását és ha lehetne rá fogadni, mi bátran megtennénk, de így sem okozunk csalódást a szorzók tekintetében. Gyakorlatilag a két csapat közt a gólszerzések jelenthetik a különbséget. A hazai fél védelme sem a legjobb, erről tanúskodnak a mérkőzéseik is, ezért mi bízunk a vendégek sikerében és remélhetőleg sikerül elcsípni egy igencsak kellemes szorzót a találkozón.

Frosinone – Genoa (1-2) Tippmix kód: 58990 V
Tipp:Genoa (1X2) ✔ odds:2,20 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: