Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Full pack előfizetés

Az általad felkeresett oldal megtekintése számodra korlátozva van! Amennyiben szeretnéd megtekinteni a prémium szolgáltatásunkban megosztott elemzéseket, akkor kattints az „előfizetésre váltok” gombra és vásárold meg a prémium bérletek egyikét!!     Sikeres vásárlást követően azonnali hozzáférést biztosítunk számodra és megtekintheted az általad igényelt szolgáltatásban megosztott elemzéseket! A befizetésről email formájában is tájékoztatunk és elküldjük számodra a befizetésről készült számlát, ill. az igényelt szolgáltatás telegram linkjeit is! A telegram csatornákhoz mindenképp csatlakozz, hiszen itt osztjuk meg az élő tippjeinket, a weboldalon csak és kizárólag a pre-ajánlásaink találhatóak meg! Amennyiben nem találnád meg az emailünket, kérünk ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. promóciós mappákat is. Ha az említett mappákban sem találod az email üzenetünket, akkor írj egy üzenetet az info@betandwintipps.com email címünkre! Legyél Te is sikeres sportfogadó!

Nagy tétes elofizetes

Az általad felkeresett oldal megtekintése számodra korlátozva van! Amennyiben szeretnéd megtekinteni a nagy tétes szolgáltatásunkban megosztott elemzéseket, akkor kattints az „előfizetésre váltok” gombra és vásárold meg a nagy tétes, vagy a full pack szolgáltatásaink valamelyikét!         Sikeres vásárlást követően azonnali hozzáférést biztosítunk számodra és megtekintheted az általad igényelt szolgáltatásban megosztott elemzéseket! A befizetésről email formájában is tájékoztatunk és elküldjük számodra a befizetésről készült számlát, ill. az igényelt szolgáltatás telegram linkjeit is! A telegram csatornákhoz mindenképp csatlakozz, hiszen itt osztjuk meg az élő tippjeinket, a weboldalon csak és kizárólag a pre-ajánlásaink találhatóak meg! Amennyiben nem találnád meg az emailünket, kérünk ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. promóciós mappákat is. Ha az említett mappákban sem találod az email üzenetünket, akkor írj egy üzenetet az info@betandwintipps.com email címünkre! Legyél Te is sikeres sportfogadó!

Prémium ticket előfizetés

Az általad felkeresett oldal megtekintése számodra korlátozva van! Amennyiben szeretnéd megtekinteni a prémium ticket szolgáltatásunkban megosztott elemzéseket, akkor kattints az „előfizetésre váltok” gombra és vásárold meg a prémium „ticket”, vagy a full pack szolgáltatásaink valamelyikét!               Sikeres vásárlást követően azonnali hozzáférést biztosítunk számodra és megtekintheted az általad igényelt szolgáltatásban megosztott elemzéseket! A befizetésről email formájában is tájékoztatunk és elküldjük számodra a befizetésről készült számlát, ill. az igényelt szolgáltatás telegram linkjeit is! A telegram csatornákhoz mindenképp csatlakozz, hiszen itt osztjuk meg az élő tippjeinket, a weboldalon csak és kizárólag a pre-ajánlásaink találhatóak meg! Amennyiben nem találnád meg az emailünket, kérünk ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. promóciós mappákat is. Ha az említett mappákban sem találod az email üzenetünket, akkor írj egy üzenetet az info@betandwintipps.com email címünkre! Legyél Te is sikeres sportfogadó!

NFL

Az általad felkeresett oldal megtekintése számodra korlátozva van! Amennyiben szeretnéd megtekinteni az NFL elemzéseinket, akkor kattints az „előfizetésre váltok” gombra és vásárold meg az NFL alapszakasz, vagy szezon bérletek valamelyikét!         Sikeres vásárlást követően azonnali hozzáférést biztosítunk számodra és megtekintheted az általad igényelt szolgáltatásban megosztott elemzéseket! A befizetésről email formájában is tájékoztatunk és elküldjük számodra a befizetésről készült számlát, ill. az igényelt szolgáltatás telegram linkjeit is! A telegram csatornákhoz mindenképp csatlakozz, hiszen itt osztjuk meg az élő tippjeinket, a weboldalon csak és kizárólag a pre-ajánlásaink találhatóak meg! Amennyiben nem találnád meg az emailünket, kérünk ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. promóciós mappákat is. Ha az említett mappákban sem találod az email üzenetünket, akkor írj egy üzenetet az info@betandwintipps.com email címünkre! Legyél Te is sikeres sportfogadó!

Prémium előfizetés

Az általad felkeresett oldal megtekintése számodra korlátozva van! Amennyiben szeretnéd megtekinteni a US Open 2023 csomagunkban megosztott elemzéseket, akkor kattints az „előfizetésre váltok” gombra és vásárold meg a US Open szolgáltatásunkat!       Sikeres vásárlást követően azonnali hozzáférést biztosítunk számodra és megtekintheted az általad igényelt szolgáltatásban megosztott elemzéseket! A befizetésről email formájában is tájékoztatunk és elküldjük számodra a befizetésről készült számlát, ill. az igényelt szolgáltatás telegram linkjeit is! A telegram csatornákhoz mindenképp csatlakozz, hiszen itt osztjuk meg az élő tippjeinket, a weboldalon csak és kizárólag a pre-ajánlásaink találhatóak meg! Amennyiben nem találnád meg az emailünket, kérünk ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. promóciós mappákat is. Ha az említett mappákban sem találod az email üzenetünket, akkor írj egy üzenetet az info@betandwintipps.com email címünkre! Legyél Te is sikeres sportfogadó!

B&WTIPS TAGSÁGI DÍJ

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft! A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is! Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! Legyél Te is sikeres sportfogadó!