b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

WTA Miami : I. Begu – V. B. Andreescu

Andreescu Indian Wellsben meglepetést okozott, vajon most is fogja bírni a "tempót"? (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk harmadik részében egy teniszmérkőzést választottunk, ahol Begu és az Indian Wellsi meglepetés Andreescu “harcol” meg egymással.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
88 nyertes – 49 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Andreescu Indian Wellsben meglepetést okozott, vajon most is fogja bírni a “tempót”? (Fotó: Getty Images)

I I. Begu – V. B. Andreescu I

Az elemzést rövidre fognánk, hiszen arra ajánlanánk fogadást, hogy Begu nyer egy szettet. Az indok pedig igen egyszerű. Andreescu 17-én tornát nyert végig verte szó szerint a mezőnyt és ugyan Svitolina és Kerber ellen megizzadt, sőt a döntő végén már szinte lépni sem tudott a görcsök miatt, mégis megnyerte a mérkőzést. Ez igencsak sokat kivehetett belőle, illetve nem felejthetjük el, hogy a román származású lány, honfitársával mérkőzik meg.

Alaposan végiggondolva mi tehát várnánk legalább egy szettet, ráadásul az előbb említett tornán 2-1-s eredményt értek el a felek egymás ellen.

Mindent egybevéve hatalmas érték van ebben az egy szettben és ha végiggondoljuk ki ellen ne adna le egy szettet, még ha csúnyán is hangzik, mint egy román partnernek. Tehát látva ezeket az adatokat és végignézve a pár nappal ezelőtti “kifulladt” és már-már lépni sem bíró Andreescut, mi “érzünk” egy szettet Begu játékában, amelyre 1,90-s szorzóért kötelező fogadást kötni alacsony téttel.

I. Begu – V. B. Andreescu (19:00) 
Tipp:Igen (I. Begu nyer egy szettet) odds:1,90 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: