b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

WTA Dubai : B. Bencic – P. Kvitova

Az ötletadó rovatunk utolsó felvonásában egy WTA mérkőzésben láttunk fantáziát, ahol Bencic és Kvitova találkozik egymással a döntőben.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
57 nyertes – 29 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Bencic ma is meglepetést tud okozni? (Fotó: WTA)

I B. Bencic – P. Kvitova I

A WTA Dubai tornán a döntőnél tartunk, ahol nagy meglepetésre a 45. WTA helyezett Bencic mérkőzik meg a 4. helyezett Kvitovával. Lényegében egyértelműek lehetnének az esélyek, viszont Bencic nyerni tudott Svitolina, Halep és Sabalenka ellen is. Kvitova játékára jellemző, hogy többször képes szetteket bukni.

Kvitova a tornán négy mérkőzést játszott, ezen mérkőzésekből 3 alkalommal bukott legalább egy szettet. Bencic viszont minden egyes mérkőzésén magabiztosan játszott és túllépett Halep, Sabalenka és Svitolinán is.

Véleményünk szerint ma is bukhat egy szettet Kvitova, még ha a két teniszező egymás elleni eredményei nem is ezt sugallják. Ezért mi bíznánk a svájci Belinda Bencic játékában és remélhetőleg tud nyerni legalább egy szettet Kvitova ellen.

B. Bencic – P. Kvitova (16:00)
Tipp:Igen (B. Bencic nyer egy szettet) odds:1,72 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

 

0
%d bloggers like this: