b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

WTA : Babos/Mladenovic – Hsieh/Strycova

Az utolsó prémium elemzés esetében is egy teniszmérkőzésre ajánlok fogadást, ahol egy magyar résztvevő fog pályára lépni, méghozzá Babos Tímea.


I Babos/Mladenovic – Hsieh/Strycova I

 

A mérkőzés esélyesének Timiék számítanak, ám számomra már az előző mérkőzésük sem volt meggyőz, az azt megelőző Pegula/Sanchez elleni mérkőzés pedig végképp. A mostani ellenfelük brutál formában van és idén sorozatban hozzák a győzelmeket füves borításon, úgyhogy Timiéknek nagyon kemény dolguk lesz ma.

Ami biztos, hogy Timiéket semmilyen körülmények közt nem lehet leírni párosban, viszont ténylegesen a mostani ellenfelük 0 szettveszteséggel áll Wimbledonban!

Timiék számítanak az esélyesnek a mérkőzésen, vajon élnek a lehetőségeikkel? (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen én ezért egy over opcióra ajánlok fogadást, ami a gamek számát tekintve lesz érdekes. Timiék győzelmében is lenne reális érték, viszont úgy vélem, hogy itt akár 2 szettben is igencsak húzós mérkőzés alakulhat ki, de ha 3 szettbe torkolló párharc lesz, akkor már nyertünk is. A találkozón a 21,5 game feletti opciót favorizálom. Timiék sebezhetőek, ám képesek olyan extrákat és olyan erőket megmozdítani a kulcsfontosságú helyzetekben, amelyekre borzasztó nehéz reagálni. Úgyhogy egyrészt szurkolok a Babos duónak, viszont remélem, hogy szoros mérkőzést láthatunk és zöldül az ajánlás, amit “C” kategóriába sorolva ajánlok fogadásként!

Babos/Mladenovic – Hsieh/Strycova (15:30)
Tipp: Több, mint 21,5 game (Játék összesített) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: