b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

World Matchplay: Izzasztó meccs vár van Gerwenre!

Van Gerwen ismét győzelmet ünnepelhet. (Fotó : Getty Images)

Pár nappal ezelőtt rajtolt el a World Matchplay és temérdek kiváló mérkőzést láthattunk már az előző fordulóban is. A keddi napon több párosítást is megrendeznek és nekünk a M. van Gerwen – J. Cullen párharc tetszett meg leginkább!

Nagy kérdés, hogy melyik van Gerwent fogjuk ma látni, hiszen a holland játékos van, hogy a tőle megszokott “űrdartsot” hozza, de van, hogy nagyon gyengén teljesít. Márpedig a mai riválisával szemben ez aligha jó előjel, ugyanis Cullen az utóbbi időszakban rendre megszorongatta van Gerwent, sőt volt olyan találkozó is, ahol nyerni tudott a holland ellen! Az első körben mutatott játék alapján pedig joggal bizakodhat Cullen, hiszen amíg M. van Gerwen némileg nehézzé tette az A. Lewis elleni meccsét, addig J. Cullen szinte szárnyalt D. Heta ellen. Persze minden meccs más és más, de ha Cullen képes ugyanazt a laza játékot hozni, mint az első meccsén, akkor bizony még a győzelem is összejöhet neki a mai meccsen!

Többnyire nehéz egy-egy darts meccsre előzetesen fogadni, mert rengeteget számít az aktuális forma, illetve a mérkőzések közben egy-egy hiba könnyedén befolyásolhatja bármelyik játékos teljesítményét. Azt viszont rögtön érdemes leszögezni, hogy Cullen hazai közönség előtt játszik, ami egyfajta pozitívum lehet számára. Ami szintén köztudott, hogy a mostani van Gerwen “fogható” és azért Cullen az utóbbi időben rendre képes volt szorossá tenni az MvG elleni mérkőzéseit. Ugye emlékezhetünk a PL fináléra, ahol meccsnyila volt Cullennek, de ugyanez volt igaz a világbajnokságon is. A Mastersen pedig a győzelem is összejött az angol játékosnak, akkor ugye 10-7-re nyert Cullen. Egyszóval mi most is egy szorosabb mérkőzésre számítunk és nem értünk egyet a fogadóirodákkal, hiszen a mostani MvG a verhető kategóriába sorolható. Ehhez persze kell az is, hogy Cullen ugyanazt a játékot hozza, mint amit Heta ellen is megtett. Ha az angol nem “remeg” meg, akkor itt a győzelem is összejöhet neki. A fogadásunk tehát Cullenre vonatkozik, akit a +2.5-ös leg hendikeppel favorizálunk!

Tipp: J. Cullen +2.5 (Hendikep)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: