b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

World Matchplay: Ilyen elődöntők után, a fináléra is készültünk!

"Iceman" nagyon elkapta a fonalat! (Fotó: Getty Images)

Tegnap két tippünk is volt a World Matchplay elődöntőire és mindkét esetben nyereséggel zártunk. A döntőben végül Gerwyn Price és Michael van Gerwen mérheti össze az erejét. 

Ami biztos, hogy az újdonsült világelső tegnap ismét kitett magáért és D. Noppert ellen egy kilenc nyilas kört is összehozott, amivel ismét elvarázsolta a közönséget. Noha a stílusa miatt sokan így sem kedvelik a walesi játékost, a teljesítménye mindenképp beszédes és emiatt rengetegen rajongnak érte. A döntőbeli ellenfél pedig a parádés formába kerülő MvG lesz, aki szintén a jelenlegi darts világ egyik meghatározó alakja. Ugye a holland játékos nincs élete formájában, de azért a nagy rangú tornákon rendre sikerül neki kimagasló teljesítményt összerakni és nem a véletlen műve, hogy ő is a döntőig lavírozott.

Ami biztos, hogy ebben a fináléban nagyon kis dolgokon fog múlni a győztes kiléte. Mindkét játékos nagy tapasztalattal rendelkezik, rengeteg alkalommal léptek már színpadra döntőkben és mindketten kimagasló játékot tudnak összehozni. A jelenlegi formák alapján talán Price az aki képes lehet megnyerni a mérkőzést, de MvG-ben is bármikor benne van az a bizonyos “űrdarts”, amivel az őrületbe tudja küldeni az ellenfeleit. Elnézve a WM-en nyújtott teljesítményeket ma egy igencsak izgalmas mérkőzés alakulhat ki, ahol röpködhetnek a magasabbnál-magasabb kiszállók, a dupla-duplák, a 180-as dobások és akár egy, vagy több 9 nyilas kör is kialakulhat. A játékosok idén már többször találkoztak egymással és nagyon ritka volt az, hogy ne alakult volna ki szoros mérkőzés kettejük között. Ezért arra gondoltunk, hogy ismét az összesített legeket favorizáljuk, ahol a bet365-ön megtalálható igencsak “kedvező” line-t favorizáljuk. Ez nem más, mint a 30.5 leg feletti opció. Ugye 18 nyert legig megy a meccs és ez a tipp csak akkor bukhat, ha valaki 6, vagy több legnyi különbséggel nyeri meg a finálét. Ez pedig így előzetesen elég elképzelhetetlen feladatnak tűnik..

Tipp: 30.5 felett (Összesített legek)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: