b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

World Matchplay: Ez a tipp lehet a “legtutibb” az elődöntőkben!

"Iceman" nagyon elkapta a fonalat! (Fotó: Getty Images)

Az előző körben fantasztikusan teljesített Gerwyn Price és ennek köszönhetően ismét világelső lett a walesi. Az elődöntőben viszont nem “dőlhet” hátra, ugyanis papíron hiába kapott egy “könnyebb” ellenfelelet, mégsem lesz sétagalopp ez a mai meccs..

Noppert véleményünk szerint könnyebb sorsolást kapott, de azért így is viszonylag meglepő, hogy a holland játékos bejutott az elődöntőkbe. Az előző körökben B. Dolan, D. Gurney és D. van Duijvenbode ellen harcolta ki a győzelmet és mindezt elég magabiztos fölénnyel tette meg. G. Price viszont jóval nehezebb sorsolást kapott és azért az előző meccsein rendre “vért” kellett izzadnia az újdonsült világelsőnek. Price a negyeddöntőkben fantasztikusan teljesített, ahol a portugál J. de Sousa ellen sikerült 30 legben nyernie. A walesi teljesítményéről már alapvetően a 104.64-es körátlaga is elmondja, hogy micsoda formában van, de ha megnézzük a tornát, végig kimagasló játékot nyújtott “Iceman”. Noppert sem tétlenkedett és nem a véletlen műve azért, hogy eljutott eddig, de összességében elmondható, hogy az eddigi meccsein messze elmaradt azoktól az átlagoktól, amit walesi riválisa az elmúlt napokban a színpadon nyújtott.

Sok tényező befolyásolhatja természetesen az elődöntőt, de azért G. Price jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mint riválisa. Azt is érdemes kiemelni, hogy a walesi játékost ismét felpörgetheti az a tény, hogy visszaszerezte a világelsőséget és ebből kiindulva egy nagyon motivált Price-ra számítunk ma is. Tegnap J. de Sousa ugyan megszorongatta a walesit, de ehhez rengeteg extrára volt szüksége a portugálnak. Noppert is képes lehet sokáig tartani a lépést a mai meccsen, de szerintünk a végén ismét győzni tud Price. A kiszállók lesznek ma is kulcsfontosságúak, amiben a walesi jóval erősebb mutatókkal bír. Úgyhogy bízunk benne, hogy G. Price ma nyerni fog és kiharcolja a finálét!

Tipp: G. Price (Győztes)
odds: 1.55

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: