b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

World Matchplay: Egy újabb izgalmas meccs vár van Gerwenre!

Van Gerwen ismét győzelmet ünnepelhet. (Fotó : Getty Images)

A blackpooli elődöntők második felvonásában M. van Gerwen és D. Van den Bergh néz egymással farkasszemet.

Nagyon nehéz megmondani ebben a párosításban, hogy ki harcolja majd ki a továbbjutást és hasonló véleményen vannak a fogadóirodák is. A bukik persze MvG sikerét tartják valószínűbbnek, de azért Van den Bergh nem egyszer tört már borsot Gerwen orra alá. Az év során kétszer találkoztak a játékosok és akkor MvG nyerni tudott, de kivétel nélkül szoros találkozókat alakítottak ki a játékosok. Itt a World Matchplayen a belga dartsos remekül teljesített, példának okáért az előző körben P. Wright ellen harcolta ki a győzelmet egy 30 leges meccsen. MvG sem panaszkodhat, ugyanis J. Cullen és N. Aspinall sem volt egy egyszerű ellenfél, de mégis sikerült ellenük kiharcolni a továbbjutást. Ami megfigyelhető volt az előző körben, hogy mindkét játékos 16-14-re nyert és mindketten 100 feletti körátlaggal zártak. Ez pedig mindenképp érdekes tényező a mai mérkőzés előtt..

Van den Bergh esetében elmondható, hogy az előző kör nagy tehert levett a válláról, hiszen P. Wright ellen nyerni sosem egyszerű, ráadásul megvan a feleknek a maga múltja, amit most a belga remekül “menedzselt”. Ez a győzelem pedig nagy lökést adhat neki és szerintünk MvG ellen ez akár kapóra is jöhet. A holland riválisa is eléggé elkapta itt a tornán a fonalat, de bátran kijelenthető, hogy Aspinall és Cullen a mai Van den Berghez mérten “gyengébbnek” mondhatóak. A mai mérkőzés már 17 nyert legig megy és azért nagyon meglepne minket, hogyha egy ilyen téttel bíró meccsen bárki kiütéses sikert érne el. A felek többször találkoztak már egymással, de talán a mostani lesz a legnagyobb téttel bíró meccsük. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Van den Bergh ég a vágytól, hogy a tavalyi döntőben való bukást követően, most behúzza a WM-et. Természetesen MvG-t sem írnánk le és ebből kiindulva, mi egy végletekig kiélezett mérkőzésre számítunk. Ennek ismeretében a 29.5 leg feletti opcióra kötünk fogadást, ami akkor nyer, ha a játékosok képesek szorosan tartani az eredményt és elnézve a negyeddöntőket ez bizony bőven reálisnak tűnik.

Tipp: 29.5 felett (Összesített legek)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: