b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

World Grand Prix : M. Smith – I. White – 21:00

M. Smith sikere várható abban az esetben, ha egy hosszabb mérkőzést alakítanak ki a felek. (Fotó : Getty Images)

Őszinte leszek a mostani darts ajánlást egy angol sportelemző portál cikkéből merítettem, ahol lényegében több tényezőt is felsoroltak M. Smith mellett, ám egyvalamit kiemeltek, ami a kiszállók tényezője és ahol White megnehezítheti Smith dolgát.


A találkozón a legtöbb tényező Smith sikere mellett szól, bár kiemelendő tényező, hogy pár nappal ezelőtt pont White volt az aki nyerni tudott Smith ellen a European Touron. A mostani torna viszont teljesen más szisztémára alapul, hiszen itt szettek vannak, nem pedig legek. A szettek alapján több lehetőség van, hiszen egy játékos képes lehet egy elveszített leg miatt inkább elengedni egy szettet, majd a következőre összpontosítani, ahol egy jobb teljesítményt hozhat és ezáltal megnyerheti az adott szettet. A mai mérkőzés már 5 szettes, ami annyit jelent, hogy aki hamarabb megnyer 3 szettet, az nyeri a mérkőzést.

M. Smith jelenleg a 4. a világranglistán, míg riválisa a 10. helyen áll.

M. Smith sikere várható abban az esetben, ha egy hosszabb mérkőzést alakítanak ki a felek. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy Smith mellett szólhat ez a tényező, hogy adott elveszített leget követően számára ott lesz az a bizonyos esély, hogy a következő szettben ott lehet a javítás esélye. Ráadásul az sem feltétlen rossz dolog, hogy Smith a hosszabb legekben tud leginkább kibontakozni. Ezt legutóbb a World Matchplayen mutatta meg, ahol az első mérkőzés 19 legből állt és innentől már csak növekedett 21, 31, 33 , ill. a döntőre 35 legből álló mérkőzést láthattunk. Smith köztudott, hogy itt a döntőig menetelt és R. Cross volt az aki ellen vereséget szenvedett. Összességében tehát, ez az 5 szett, akár 25 legből is állhat és ez mindenképp Smith mellett szól. A kiszállókról annyi, hogy Smith többször hibázik, ám képes borzasztó magas számokról is kiszállni. Ezt Whitlock ellen is megmutatta, hiszen 155-ös kiszállója volt, viszont a 38.89%-os kiszálló átlag beszédes volt ezen a mérkőzésen is. White hátránya a mérkőzésen a pontatlansága lehet, hiszen nem sűrűn képes 140+ fölé kerekedni. Cullen ellen például mindössze 6 olyan 3 nyilasa volt, ami 140+ pont fölött zárt. A kiszálló sem az erőssége, ám Cullen ellen szó szerint már-már a kiesés széléről hozta vissza a mérkőzést, hiszen Cullen megnyerte az 1. szettet 3-0-ra, majd ezt követően 2-0-ra vezetett már a 2. szettben és innentől indult a mélyrepülése. Cullen elveszítette a kezdését, majd nyert White és ismét elbukta a kezdését. A harmadik szettben pedig már leget sem nyert Cullen. Egy szó, mint száz izgalmas lesz ez a mérkőzés, ám White az előző fordulóban kisebb szerencsével és nagy küzdéssel jutott tovább. Smith sem volt épp könnyű helyzetben, ám ő megoldotta és a végén úgy nyerte meg a meccset, hogy elvette Whitlock kezdését. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, ráadásul az utóbbi évek alapján Smith szinte végig verte White-ot.

M. Smith – I. White Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : M. Smith (Győztes) odds: 1,90 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: