b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Valóban ekkora favorit ma Novak Djokovic?!

Djokovic eddig viszonylag könnyedén vette az akadályokat Wimbledonban. (Fotó: Getty Images)

Immáron a negyeddöntőkkel folytatódik a wimbledoni tenisztorna és kedden Novak Djokovic is pályára lép Jannik Sinner ellen.

A szerb teniszező remek formának örvend és ugyan nem tud az idei wimbledoni tornán pontokat szerezni, ettől eltekintve a motiváltság látható Djokovic játékán és testbeszédén. Az előző körökben nem voltak nehéz ellenfelei, ettől eltekintve az első körben Kwon ellen négy szettben jött össze a győzelem és legutóbb Van Rijthoven ellen is volt egy elveszített szettje a szerbnek. A mai riválisa sem tartozik a “lehetetlen küldetések” közé és ennek megfelelően egyértelmű favoritnak számít a szerb, ráadásul Sinnernek még azért bőven van mit tanulnia. A 20 éves olasz tehetség egyébként már most bebizonyította, hogy bizony füves borításon is számolni kell majd vele a következő évek során, ugyanis jóval nehezebb sorolást kapott a tornán. Az első körben rögtön egy kellemetlen ellenféllel találkozott, hiszen az igencsak rutinos S. Wawrinka ellen harcolta ki a továbbjutást, a második fordulóban egy könnyed győzelmet ért el svéd riválisával szemben. Ám az azt követő két fordulóban 3-0-ra nyerni tudott Isner ellen, illetve legutóbb a fiatal spanyol tehetség Alcaraz ellen is összejött a továbbjutás. Úgyhogy a negyeddöntőben találkozhat egy igazi nagyágyúval az olasz teniszező és valljuk be, ha ma képes élvezni a játékot, akkor bizony Djokovicsnak akár nehéz perceket is okozhat.

Jannik Sinner remek formában van az idei wimbeldoni tenisztornán! (Fotó: Getty Images)

Centerpályán játszani nem egyszerű dolog, de láthatóan Sinner játékát nem befolyásolta ez a tényező, hiszen Alcaraz ellen ugyanitt szerepelt. Persze sokkal másabb ellenfél lesz Djokovic, mint az előző ellenfele. Ugyanis a szerb idén is joggal pályázik a tornagyőzelemre, ráadásul elég jó formában is van. Ami viszont elmondható Sinner játékáról, hogy igencsak precízen abszolválta eddig az adogatásait és az utóbbi meccsein szinte hiba nélkül tette meg ezt. Persze Djokovic ellen jóval nehezebb lesz ezt a hatékonyságot hozni, hiszen a szerb teniszező az egyik legjobb return játékos a világon. Ettől eltekintve Djokovic játékán látható az is, hogy az utóbbi években a mérkőzések elején elég tompa szokott lenni és sokszor egy-egy szett rá is megy ezekre a pontatlanságokra. Úgyhogy kíváncsian várjuk ezt a meccset, ahol ugyan nem számítunk meglepetésre, de szerintünk egy szettet behúzhat Sinner és akár egy szoros mérkőzés is kialakulhat. Ezért a fogadásunk Novak Djokovic győzelmére és a 31.5 játék feletti opcióra vonatkozik, ami akár 3-0-ás végeredménynél is jöhet!

Tipp: N. Djokovic + 31.5 felett (Győztes + Összesített játékok)
odds: 2.00

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: