b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Szoros mérkőzés vár Goffinra is az első körben!

Nem vár egyszerű mérkőzés Goffinra! (Fotó: Getty Images)

Hétfőn Goffin is pályára lép a wimbledoni tenisztornán és az első mérkőzését a remek formában lévő Radu Albottal fogja játszani a belga teniszező.

Rögtön kiemelhetjük azt a tényezőt, hogy egyik teniszező sem ismeretlen a másiknak, ugyanis két rutinos játékosról beszélhetünk esetükben, akik a pályafutásuk során már több alkalommal is találkoztak egymással. Legutóbb 2020-ban volt erre példa kemény borításon és akkor 2-0-ra nyerni tudott Goffin, de a legutóbbi füves mérkőzésükön csak három szettben tudott nyerni a belga. Ami szintén borítékolható itt a mérkőzést megelőzően, hogy amíg R. Albot kiváló felkészülésen van túl, addig Goffin mindössze Halléban lépett pályára és ott is rögtön az első meccsén 2-0-ra kikapott Medvedevtől. Albot viszont már itt a wimbledoni tornán háromszor lépett pályára és nagyon könnyedén hozta a meccseit, illetve ezt megelőzően egy challenger tornán kezdett, majd jöttek a német ATP-k. Stuttgartban Berrettini ellen szenvedett csak vereséget a moldáv, ám azt megelőzően három magabiztos győzelmet is elért, illetve Halléban is minden egyes meccsén nyert legalább egy szettet a riválisaival szemben. Albot tehát idén tizenegy mérkőzést játszott már füves borításon és nyolc alkalommal nyerni tudott, illetve a legelső meccsétől eltekintve rendre képes volt legalább egy-egy szettet megnyerni az ellenfelekkel szemben.

R. Albot még Berrettini dolgát is megnehezítette idén. (Fotó: AFP)

Ami tehát egyértelmű, hogy Albot jóval kedvezőbb körülmények között készülhetett a tornára, mint belga riválisa. Persze Goffin, ha képes a régi önmagát idézni, akkor lesimázhatja az ellenfelét, de a jelenlegi viszonyokat eltekintve erre nagyon kevés esély van. Albot nagyon szerény játékos, aki ha képes odafigyelni a szerváira, akkor könnyedén megnehezítheti a mai riválisának is a dolgát. Ugye Berrettini elmondta róla, hogy nem gondolta volna azt, hogy a moldáv teniszező ennyire jó lesz ellene és komoly fejtörést okozott számára az, hogy nyerjen. Márpedig, ha az erőviszonyokat nézzük, akkor az olasz idén is joggal pályázik akár a döntőre is itt Wimbledonban és, ha egy ilyen kaliberű füves játékos ezt mondta Albotról, akkor bizony van benne bőven potenciál. Egy szó, mint száz, mi itt egy szoros mérkőzésre számítunk és szerintünk bőven reális az, hogy Albot megnyer egy szettet most is és az összesített játékok piacán kapott 38.5-ös kapott U/O line-t nagyon kedvezőnek tartjuk. Úgyhogy a fogadásunk a 38.5 összesített játékok feletti opcióra vonatkozik. 

Tipp: 38.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: