b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Rengeteg izgalmat ígér ez a meccs!

Nem vár egyszerű meccs a jelenleg 9. világranglista helyezett teniszezőre. (Fotó: Getty Images)

Kedden folytatódik a wimbledoni tenisztorna és a nap folyamán temérdek izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzést rendeznek meg. Ilyen szoros párharcnak ígérkezik a Felix Auger-Aliassime és Maxime Cressy párosítás is..

Bátran kijelenthetjük, hogy mindkét teniszező jól hangolt Wimbledonra, hiszen Cressy kilenc mérkőzést játszott le füvön, míg riválisa nyolc találkozón van túl. Igaz hozzá kell tenni azt is, hogy Auger-Aliassime nem nyújtott kimondottan kimagasló teljesítményt az előző hetekben. Hertogenboschban két meccset nyert meg, aztán kikapott Van Rijthoven ellen, Halléban Giron és Mcdonald ellen összejött a győzelem, ám Hurkacz megverte 2-0-ra a kanadai teniszezőt. Majd jött a hurlinghami bemutató torna, ahol Djokovic átgyalogolt a kanadain, viszont Nadal ellen összejött Augernek a győzelem. Cressy ennél jóval meggyőzőbb volt a meccsein. Alapvetően Halléban ő is három meccset játszott, ahol Hurkacz ellen döntő szettben maradt alul. Aztán Eastbourne-ben megmutatta, hogy kell azért vele komolyan számolni füves borításon is, hiszen a fináléig menetelt az amerikai teniszező, ahol honfitársa T. Fritz ellen döntő szettben maradt alul. 

Cressy kiváló formában érkezett a tornára. (Fotó: Getty Images)

Ha mindkét játékos képes lesz azt hozni, amit láthattunk tőlük az előző hetekben, akkor nagyon szoros szetteket kell hogy lássunk. Alapvetően mindketten képesek nagyon magabiztos adogatójátékot hozni, ami számunkra mindenképp pozitívum. Cressy kimondottan kellemetlen ellenfél, hiszen kőkemény szervákkal rendelkezik, amit alapvetően nagyon nehéz visszaadni, ha pedig ez nem lenne elég, akkor szervaröptézik és nagyon ügyesen alkalmazza ezt a stratégiát a teniszező. Felix Auger-Aliassime is elég magabiztos játékos, bár esetében elmondható, hogy fejben képes nagyon könnyen megtörni, de ettől eltekintve Cressy ellen ő számít esélyesesnek. Ami szintén megfigyelhető, hogy a teniszezők az előző mérkőzéseken nagyon sűrűn alakítottak ki rövidítéseket. Cressy esetében nem egyszer fordult az elő, hogy akár két Tie Breaket is kialakított. Úgyhogy ennek ismeretében mi akár több Tie Breaket is eltudunk képzelni a mérkőzésen. Az pedig meglepne minket, ha Felix Auger-Aliassime 3-0-ra nyerni tudna. Ezért az összesített játékok piacán az over opciók felé “evezünk” és szerintünk egy négy szettes meccsen a kapott 39.5-es határt hozni fogják a teniszezők.

Tipp: 39.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: