b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Ma akár búcsúzhat is Alcaraz a Grand Slam-tornáról!

C. Alcaraz könyöksérüléssel bajlódik. (Fotó: Getty Images)

Borzasztó nehéz mérkőzésre számíthat a jelenlegi hetedik világranglista helyezett Alcaraz, ugyanis a mai nap folyamán Oscar Otte ellen kell pályára lépnie.

Akik követik a munkánkat, azok számára az elmúlt hetekből igencsak ismerős lehet Oscar Otte neve, ugyanis a német teniszezőre több alkalommal is fogadást kötöttünk és szinte kivétel nélkül sikerült nyereséggel zárnunk. Rengeteg meccsén hozták ki őt a fogadóirodák underdogként, aztán Stuttgartban az elődöntőkig menetelt, ahol Berrettini állította csak meg két rövidítésben. Ezt követően pedig Halléban bizonyított a német, ahol szintén az elődöntőkig menetelt és Medvedev ellen szenvedett csak vereséget. A wimbledoni tenisztornát is nagyon magabiztosan kezdte meg a teniszező, ugyanis az első körben honfitársát ejtette ki, a második fordulóban pedig az amerikai Harrison ellen ért el ismét egy nagyon magabiztos győzelmet. A spanyol riválisáról viszont tudhatjuk, hogy nincs kirobbanó formában, nem a kedvenc borításán játszik, ráadásul könyöksérülése valamelyest befolyásolja is a játékát. Alcaraz kevés mérkőzést játszott füvön és ugyan legutóbb a holland Griekspoor ellen 3-0-ra nyerni tudott, de az első fordulóban Struff ellen nagyon közel állt a kieséshez a spanyol. 

Otte fantasztikus formában játszott Stuttgartban és Halléban is! (Fotó: Getty Images)

Ami biztos, hogy Alcarazra az eddigi legnehezebb ellenfél vár, ugyanis Otte fantasztikus formában van és nem mellesleg duzzad az önbizalomtól. Ilyen felkészülési időszakot követően pedig ez nem is csoda. Alcaraz esetében az egyedüli kérdés, hogy mennyire bírja a könyöke majd a terhelést. Struff ellen elmondta, hogy az utolsó szettben már érezte a fájdalmat, míg Griekspoor elleni mérkőzését követően azt nyilatkozta, hogy minden rendbe volt a könyökével. Otte ellen mi egy nagyon szoros és végletekig kiélezett mérkőzésre számítunk és nem igazán értjük a fogadóirodákat, hogy miért nem várnak szett győzelmet a német teniszezőtől, illetve miért ekkora underdog egy ilyen felkészülési szezont követően. Egyszóval nem változtatunk az előző napok taktikáján és ismét az összesített szettekre kötünk fogadást. Ugyanis elég elképzelhetetlennek tartjuk azt, hogy Alcaraz 3-0-ra nyerni tudjon, de azt sem tartjuk elképzelhetőnek, hogy német riválisa is hasonló eredménnyel zárjon. Úgyhogy a fogadásunk a 3.5 szett feletti opcióra vonatkozik!

Tipp: 3.5 felett (Összesített szettek) (Unibet)
odds: 1.66
Tipp: Nem (Nyer egyenes szettekben) (Bet365)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: