b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Jó ebédhez, jó teniszre számítunk!

Ruusuvuori idén nincs rossz formában. (Fotó: Getty Images)

Csütörtök délben folytatódik a wimbledoni tenisztorna és a mai nap folyamán is temérdek remek mérkőzést láthatunk.

Az egyik ilyen párharc a finn Ruusuvuori és holland riválisa Botic Van De Zandschulp összecsapása lesz, ugyanis így előzetesen elég nehéz megmondani azt, hogy melyik teniszező fogja kiharcolni a továbbjutást. Alapvetően mindkét teniszező kellően feltudott készülni a tornára, hiszen Ruusuvuori összességében 8 mérkőzést játszott le Wimbledon előtt, míg riválisa 6 alkalommal lépett pályára füves borításon. A formákat tekintve talán a finn teniszező élvezhet némi előnyt, de óriási hiba lenne leírni a holland riválisát. Főleg úgy, hogy Van De Zanschulp számít a mai mérkőzés esélyesének a legtöbb fogadóirodában.

Zandschulp remekül kezdte el a wimbledoni tornát! (Fotó: Getty Images)

Ami biztos, hogy ezen a találkozón nagyon szoros szettekre lehet számítani. Sokáig tanakodtunk azon, hogy az összesített játékok piacát, vagy az összesített szettek piacát favorizáljuk és végül az utóbbinál maradtunk. Az első körökben viszonylag könnyű ellenfeleket kaptak a játékosok és ennek megfelelően nagyon magabiztos győzelmet értek el, ám ezen mérkőzésekből nagyon nehéz kiindulni. A felkészülési időszakból és a füves pályán lejátszott idei mérkőzéseikből viszont lehet következtetéseket levonni és amit láthatunk, hogy Ruusuvuori nagyon ritkán szenvedett el úgy vereséget, hogy ne nyert volna legalább egy szettet, de amikor nyerni tudott a finn teniszező, akkor az is látható volt, hogy szinte egyik találkozót sem tudta lezárni szett veszteség nélkül. A játékosok ráadásul a füves szezon elején Hertongenboschban már találkoztak egymással és akkor a finn teniszező nyerni tudott 2-1-re Van De Zandschulppal szemben. Egyszóval mi most is egy szoros mérkőzésre számítunk és nagyon meglepődnénk azon, ha bármelyik teniszező képes lenne 3-0-ra nyerni. Úgyhogy a fogadásunk a 3.5 szett feletti opcióra vonatkozik. 

Tipp: 3.5 szett felett (Összesített szettek) (Unibet)
odds: 1.53
Tipp: Nem (Nyertes egyenes szettekben?) (Bet365)
odds: 1.53

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: