b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Ismét bizalmat szavazunk Halepnek!

Halep eddig minden egyes meccsét nagyon magabiztosan teljesítette. (Fotó: Getty Images)

Tegnap nagyon magabiztos sikert ért el Halep és ennek köszönhetően a megosztott beharangozó ajánlásunk nyert! Viszont ma ismét pályára kell lépnie a román teniszezőnek és az ellenfele Rybakina lesz az elődöntőben.

Simona Halep őrült magabiztossággal játszik idén Wimbledonban és eddig kivétel nélkül minden meccsét 2-0-ás győzelemmel abszolválta. A mai ellenfele sem teljesített rosszul az előző napokban, ám tegnap Rybakina közel két órát töltött a pályán, ugyanis Tomljanovic döntő szettre kényszerítette a kazah teniszezőt. Ez pedig aligha jó előjel számára, főleg úgy, hogy egy napot sem pihenhettek a hölgyek. Halep sorsolása véleményünk szerint nehezebb volt, itt leginkább a negyedik világranglista helyezett Badosa elleni mérkőzésére gondolunk, ám azt a mérkőzést is nagyon magabiztos, egyben végig koncentrált játékkal megnyerte a teniszező.

Rybakina szerváira nagyon nehéz ellenszert találni! (Fotó: Getty Images)

Összességében minket leginkább Halep játéka győzött meg. Mindkét hölgy mérkőzéseit figyelemmel követtük, viszont ha Halep képes lesz ugyanazt a végig koncentrált és tudatos játékot hozni, amit az eddigi meccsein is megtett, akkor ismét egy nagyon magabiztos győzelmet érthet el a román teniszező. Rybakina persze egy nagyon kellemetlen ellenfél, de nem gondolnánk azt, hogy erősebb lenne, mint Badosa, vagy épp a tegnapi ellenfél Anisimova. Ami szintén egyértelmű, hogy Halep jóval nagyobb rutinnal rendelkezik, mint a mai riválisa, ráadásul füvön köztudott róla, hogy nagyon otthonosan mozog és amikor legutóbb elindult Wimbledonban, akkor bizony meg is nyerte a tornát. A román játékos tehát szeretné ismét megnyerni a versenyt és ha ténylegesen ugyanazt a játékot hozza, mint az előző meccsein, akkor ismét lemoshatja az ellenfelét a pályáról. A fogadásunkon tehát nem változtatunk és ismét Halep győzelmére fogadunk, amit a -3.5 hendikep opció keretein belül teszünk meg!

Tipp: S. Halep -3.5 (Hendikep)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: