b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Ezt várjuk a női teniszdöntőtől!

Rybakina szerváira nagyon nehéz ellenszert találni! (Fotó: Getty Images)

Szombat délután kerül megrendezésre a wimbledoni női tenisztorna döntője. A fináléban a kazah Rybakina és a tunéziai Jabeur mérkőzik meg egymással.

Amit már az elején leszögezhetünk, hogy új női bajnoka lesz Wimbledonnak, hiszen már azzal sikerült egyfajta történelmet írni a teniszezőknek, hogy bejutottak a legjobb négybe, nemhogy a finálékba. Egyszóval mindkét hölgyre óriási nyomás helyeződik a mérkőzést megelőzően. Összességében talán Rybakina az, akire kevesen számítottak, hogy döntőbe kerülhet, viszont Jabeur formáját eltekintve semmi meglepő sincs azon, hogy a tunéziai hölgy a döntőig menetelt. Ugyanis Jabeur idén fantasztikus formának örvend és salakon, illetve füvön is nyert már egy-egy tornát a teniszező. Ami szintén köztudott róla, hogy a füves borítást kedveli igazán és ennek megfelelően a legtöbb tornagyőzelmét ITF és WTA tornákon ezen a borításon érte el. Rybakina esetében viszont köztudott, hogy ugyan szeret füvön játszani, ám a kedvenc borítása a kemény, illetve salakos környezet. Tornát pályafutása során mindössze kétszer nyert a teniszező, és azt is kemény borításon tette meg a kazah hölgy.

Jabeur végig magabiztos játékkal rendelkezett a tornán és szinte minden ellenfelét lemosta a pályáról. (Fotó: Getty Images)

Az előző mérkőzésen Rybakina nagy meglepetést okozott, hiszen egy nagyon magabiztos teniszt hozott Halep ellen, amivel ki is ejtette két szettben a román teniszezőt. Jabeur ellen viszont nem feltétlen lesz ugyanilyen szerencséje, ugyanis a tunéziai hölgy, hasonló szervával rendelkezik, ráadásul a hatékonyságuk is itt a wimbledoni tornán közel azonos. A kérdés ténylegesen az, hogy melyik teniszező képes fejben koncentráltabb maradni. Jabeur tapasztalata adott, ugye több tornát is nyert már a teniszező, de azért a Grand Slam döntője egyfajta plusz teher lehet az ő vállán is. De ugyanez igaz Rybakinára is, aki mindössze két tornagyőzelemmel rendelkezik, ráadásul nem is volt kimondottan nehéz ellenfele az elődöntőkig. Jabeur azért nehezebb ellenfelek ellen tudott nyerni és véleményünk szerint a füves borításon szerzett tapasztalata is jóval nagyobb a világranglista második helyezett teniszezőnek. Mindig nehéz egy döntőben a kimenetelekre fogadni, de egyszerűen nem tudunk Jabeur wimbledoni és 2022-es füves borításon elért eredményeitől elvonatkoztatni. A világranglista második helyezettnek már rég kijárt egy Grand Slam trófea és úgy gondoljuk, hogy ennek bizony most jött el az ideje. Úgyhogy a tippünk a tunéziai hölgy győzelmére vonatkozik, hajrá Jabeur!

Tipp: O. Jabeur (Győztes)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: