b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Ezt a tippet hiba lenne kihagyni!

Norrie számít a mai mérkőzés favoritjának. (Fotó: Getty Images)

A keddi negyeddöntő második mérkőzése D. Goffin és C. Norrie párharca lesz.

Nem lesz egy egyszerű mérkőzés ez sem, de Norrie számára több minden is kedvezhet. Egyrészt belga riválisa két nappal ezelőtt több, mint 4.5 órát töltött a pályán Tiafoe ellen és a végén egyértelműen látható volt az, hogy fizikálisan teljesen elfáradt Goffin. A másik érv pedig Norrie mellett, hogy hazai publikum előtt léphet pályára, ami láthatóan pozitív hatással van a játékára. Persze a belga riválisát nem írnánk le, ráadásul jóval tapasztaltabb is Goffin, mint a mai riválisa.

Nem vár egyszerű mérkőzés Goffinra! (Fotó: Getty Images)

Ami biztos, hogy a mérkőzés előrehaladtával a belga játékán megmutatkozhat az előző 4 óra 37 perces mérkőzés. Norrie elég könnyen vette eddig az akadályokat, sőt T. Paul ellen nagy meglepetést is okozott azzal, hogy 3-0-ra nyerni tudott és így számára jóval egyszerűbb volt a regenerálódás. Az egyedüli kérdés tehát az, hogy D. Goffin egy ilyen fizikálisan megerőltető mérkőzést követően mennyit tudott pihenni. Ha az első szettet megnyerni Norrie és végig képes ugyanazt a koncentrált, egyben magabiztos játékot hozni, mint amit legutóbb Paul ellen is megtett, akkor bizony a második órához érve könnyedén elfogyhat belga riválisa és így akár egy simább győzelmet is elérhet a hazaiak egyik reménysége. Úgyhogy mi bízunk benne, hogy Goffin el fog fáradni, illetve abban is reménykedünk, hogy Norrie sem remeg meg egy ilyen téttel bíró mérkőzésen. Ha pedig minden az elképzeléseink szerint alakul, akkor a D. Goffin nem fogja tudni megugrani a rá megadott megnyert játékok piacot! Úgyhogy a fogadásunk a belga teniszezőre vonatkozik és a 18.5 játék alatti opcióra kötünk fogadást!

Tipp: 18.5 alatt (D. Goffin – Megnyert játékok)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: