b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Ez lehet a mai nap egyik legszorosabb meccse!

Norrie számít a mai mérkőzés favoritjának. (Fotó: Getty Images)

Vasárnap a nyolcad-döntőkkel folytatódik a wimbledoni tenisztorna és számunkra egy igencsak ígéretes párharc is megrendezésre kerül, ami nem más, mint a C. Norrie – T. Paul mérkőzés.

Norrie eddig remekül vette az akadályokat a Grand Slam-tornán, bár Munar ellen benne volt a levegőben, hogy akár búcsúzhat is a hazaiak egyik reménysége. A mai riválisával szemben, viszont nem lesz könnyű dolga, ugyanis az amerikai Paul remek formának örvend és az eddig lejátszott wimbledoni mérkőzésein még szettet sem veszített az ellenfeleivel szemben, pedig Verdasco, Mannarino és Vesely-vel mérkőzött meg az amerikai. A teniszezők egyébként nem ismeretlenek egymásnak, hiszen az elmúlt években többször is találkoztak egymással. Igaz, hogy nem füves borításon, de összességében négy összecsapásuk volt kemény borításon, amelyből kettőt Paul, kettőt pedig Norrie tudott megnyerni.

Paul az idei wimbledoni tornán még szettet sem veszített! (Fotó: Getty Images)

Nem vár egyik teniszezőre sem egyszerű mérkőzés, ugyanis pályafutásuk egyik legjobb eredményét érhetik el a mai napon és így bőven reális az, hogy egy-egy szett-, vagy épp meccslabdánál majd megremeg a játékosok keze. A fogadóirodák szorzói alapján látható, hogy Norrie győzelmét tartják reálisnak, ami vélhetően leginkább a hazai közönségnek is szól, ám ne felejtsük el, hogy Paul az idei wimbledoni tornán még szettet sem veszített. Az amerikai teniszezőnek ugyanis nagyon fekszik a mostani környezet és a szó szoros értelmében élvezi a játékot. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy az amerikai nagyot megy, ráadásul az idei füves pályás mérkőzései közül egyedül Berrettini ellen nem tudott szettet nyerni, de ettől eltekintve a vesztes mérkőzésein mindenki ellen képes volt a végletekig pariban maradni. Norrie füves pályás felkészülése nem volt túl hatékony, de azért itt Wimbledonban ténylegesen a hazai publikum minden meccsen mellette volt és láthatóan meg is hálálta a bizalmat, illetve szurkolást a teniszező. Egy szó, mint száz, Paul mérkőzéseit eltekintve minket nagyon meglepne, ha ma 3-0-ra nyerni tudna Norrie ellene, de ez fordítva is igaz, hiszen a hazai publikum előtt láthatóan Norrie is mindent megtesz a győzelemért. Úgyhogy mi egy szoros mérkőzésre számítunk, ahol reális lehet az is akár, hogy döntő szettet játszanak majd a teniszezők. Ezért a fogadásunk az összesített játékok piacára vonatkozik, ahol a fogadóirodák egy nagyon kedvező határt húztak meg, így bátran ajánlunk fogadást a 38.5 játék feletti opcióra.

Tipp: 38.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: