b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Ez a tipp lehet a mai nap “tutija”!

Kyrgios Wimbledonban akár meglepetést is okozhat! (Fotó: Getty Images)

A szerdai napon a férfiak mezőnyében Cristian Garin és Nick Kyrgios találkozik egymással a negyeddöntőkben! 

Papíron egy “kötelező” győzelem előtt áll az ausztrál fenegyerek, ugyanis nagyon kevesen gondolták volna azt, hogy itt a legjobb nyolcban még Cristian Garin résztvevő lesz. Ugye Kyrgiosról köztudott, hogy egy roppantul tehetséges játékos, ráadásul füves borításon nagyon otthonosan mozog, de az ausztrál teniszező továbbra is sokszor képes kiborulni és ilyenkor könnyedén eltud engedni egy, de akár több szettet is. Ezt láthattuk legutóbb Nakashima ellen is, de gyakorlatilag a tornán már több alkalommal is megmutatkozott ez Kyrgios játékán. Garin egyfajta váratlan tényező tehát, de elnézve a sorsolását, talán az előző meccse volt az, amin nem várt győzelmet ért el, hiszen De Minaur ellen öt szettes csatában harcolta ki a továbbjutást, ráadásul ebből a mérkőzésből tanulva elmondható az is a chilei teniszezőről, hogy fejben jóval erősebb lehet, mint a mai riválisa..

Garin óriási meglepetésre a negyeddöntőben léphet pályára a szerdai napon! (Fotó: SN)

Nagy kérdés, hogy melyik Kyrgiost fogjuk látni a mai nap folyamán. Ugye Tsitsipas és Krajinovic ellen szinte végig képes volt fejben higgadt maradni, viszont Nakashima és Jubb elleni meccsein végig egyfajta hullámvasúton ült az ausztrál. További befolyásoló tényező lehet esetében, hogy hétfő óta fájdalmat érez a vállaiban, ami azért egy több szettes mérkőzésen megmutatkozhat. Garin ellen persze így is ő a favorit, viszont a chilei teniszező nem arról híres, hogy könnyedén feladná a mérkőzéseit. Ezt láthattuk az előző fordulóban De Minaur ellen és vélhetően ma is a végletekig ki fog tartani Garin. Úgyhogy mi bőven reálisnak tartjuk azt, hogy Kyrgios ma is elenged legalább egy szettet és ebből kiindulva a 3.5 szett feletti opciót nagyon esélyesnek véljük ebben a párharcban!

Tipp: 3.5 felett (Összesített szettek)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: