b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Erre számítunk a csütörtöki nap utolsó meccsén!

Hazai közönség előtt léphet ismét pályára Draper! (Fotó: Getty Images)

A mai nap zárómérkőzése az A. De Minaur – J. Draper párharc lesz, ami rengeteg izgalmat hozhat.

Alapvetően Jack Draperről elmondható, hogy kiválóan adogat és fejben is egészen erős. A brit játékos ráadásul kiváló felkészülési időszakon van túl és lényegében végig a “hazai füvet” próbálgatta. Ennek megfelelően a füves szezonját Surbitonban kezdte meg, majd jött London és Eastbourne, ahol viszonylag jó eredményeket tudott felmutatni a játékos. Wimbledon előtt Draper összességében 8 alkalommal lépett füves borításon pályára és öt alkalommal nyerni is tudott az ellenfeleivel szemben. Viszont az ausztrál vetélytársa is elég jó felkészülést tudhat magáénak. Igaz, hogy De Minaur az első meccsét még Hollandiába játszotta, ám azt követően ő is Londonban és Eastbournben próbálta csiszolni a játékát. Ezt pedig nem is tette rosszul, hiszen a Wimbledont megelőző tornán az elődöntőkig menetelt, ahol Taylor Fritz ellen szenvedett vereséget három szettben.

De Minaur fantasztikus formában érkezett a tornára. (Fotó: Getty Images)

A mai mérkőzésen az egyedüli kérdés, hogy Draper szervái mennyire lesznek hatékonyak. Ugyanis riválisáról köztudott, hogy nagyon jól védekezik, szinte minden labdát képes befutni és visszaütni a hálón túlra, ráadásul igencsak technikás retörnje is van, ami tovább nehezítheti Draper dolgát. Az ausztrál technikailag is képzettebb véleményünk szerint és, ha megnézzük a formákat akkor talán az is kijelenthető, hogy formailag is jobb, mint mai ellenfele. Persze a hazai közönség mindenképp Drapernek fog szorítani, ami akár egyfajta pluszt is jelenthet számára, viszont a brit teniszező többnyire olyan riválisok ellen ért el győzelmet és mindezt akkor, amikor azok a teniszezők nem voltak még megfelelő formában. Itt akár ki lehet emelni a T. Fritz elleni mérkőzést, vagy épp a Schwartzman, Brooksby kettőst is. Ezzel szemben De Minaur végig magabiztosan játszott, szinte minden meccsén képes volt szettet/szetteket nyerni és itt a tornát is őrült magabiztossággal kezdte meg. Ha az ausztrál formája és koncentrációja kitart, akkor szerintünk ma nyerni fog, hiszen ő a technikásabb, egyben rutinosabb teniszező. Úgyhogy az ajánlásunk az ausztrál győzelmére vonatkozik, az-az Alex De Minaur továbbjutására fogadunk!

Tipp: A. De Minaur (Győztes)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: