b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Első Grand Slam döntőjére készül Kyrgios!

Kyrgios Wimbledonban akár meglepetést is okozhat! (Fotó: Getty Images)

A hét utolsó napján döntőjéhez ér a wimbledoni tenisztorna férfi mezőnye is. A fináléban a torna favoritja Novak Djokovic és nagy meglepetésre döntőbe kerülő Nick Kyrgios találkozik egymással.

Összességében semmi meglepő nincs azon, hogy Djokovic kiharcolta a finálét itt Wimbledonban. A tornát megelőzően az egyedüli kérdés az volt, hogy mennyire lesz motivált a szerb a szervezői döntések után, de ahogy látható is, azért érkezett Londonba, hogy megnyerje a tornát. Nick Kyrgiost viszont nem sokan várták a döntőbe, de azért egyfajta “sötét lóként”, azért benne volt a pakliban, hogy kisebb szerencsével a fináléba juthat. ugye az ausztrál fenegyerek sorsolása nem volt túlzottan nehéz, bár volt két olyan mérkőzése is, ahol rezgett a léc, de gyakorlatilag végig olyan játékosokat kapott, akiket neki füves borításon “verni kellett”. Az elődöntőben viszont nagy szerencséje volt az ausztrálnak, már ha lehet így fogalmazni, ugyanis R. Nadal sérülés miatt visszalépett a mérkőzéstől és így mérkőzés nélkül egy nappal többet pihenve készülhetett Kyrgios a döntőre. Tegnap láthattuk Djokovicsot a pályán Norrieval szemben és a szerb ismét dekoncentráltan kezdett az első szettben, amit a hazaiak kedvence ki is használt és 6-2-re nyerni tudott. Ezt követően viszont váltott a szerb és 3-1-re megnyerte a találkozót.

Djokovic eddig viszonylag könnyedén vette az akadályokat Wimbledonban. (Fotó: Getty Images)

Kíváncsian várjuk, hogy Kyrgios hogyan is fog hozzáállni a vasárnapi meccshez, de annyi biztos, hogy Garin ellen már nem azt a szétszórt és fejben gyenge játékot láthattuk tőle. Nem volt kiszólás a közönségnek, nem volt ütőtörés, nem volt semmi ilyen dolog, ami befolyásolta volna az ausztrál játékát. Persze Novak Djokovic az őrületbe kergetheti az ausztrált, de ha képes megint kiegyensúlyozott maradni (ami nála igencsak ritka), akkor bizony akár meg is nyerheti az idei wimbledoni tornát. Kyrgiosról ugyanis köztudott, hogy olyan technikai képességekkel van megáldva, amivel évek óta az élmezőnyben tartózkodhatna, ám fejben egyszerűen nem tudott felnőni ehhez a feladathoz. Talán most jött el az ő ideje?! Meglátjuk.. Ami szintén kézzel fogható tényező, hogy Nole az utóbbi mérkőzésein egyszerűen tompán kezdett, bár a szerb utóbbi bő 1.5-2 évét elnézve ez rendre elmondható volt róla. Bőven benne van a pakliban, hogy most is elfog szórni egy, akár két szettet is és az elmúlt mérkőzésekből kiindulva, mi nagyon erős tippnek érezzük azt, hogy N. Kyrgios a döntőben behúz egy szettet. Érdekes módon a 3.5 szett feletti opció 1.53-as szorzó, N. Kyrgios szett győzelme pedig 1.57-es szorzón fizet. Úgyhogy egyértelműen a magasabb oddsra fogadunk, ami nem mellesleg magasabb esélyességgel is bír!

Tipp: N. Kyrgios (Nyer egy szettet)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: