b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Egy újabb izzasztó mérkőzés vár Shapovalovra!

Shapovalov 2022-ben pocsék formában van, ám így is ő az esélyes a mai mérkőzésen! (Fotó: Getty Images)

Shapovalov az első körben majdnem kiesett, ám öt szettben végül kiharcolta a továbbjutást. Csütörtökön viszont egy nagyon kellemetlen ellenfél vár rá, ugyanis az amerikai Nakashima fog pályára lépni ellene.

Ami biztos, hogy a kanadai teniszező nincs élete formájában, ráadásul az idei füves szezon nem is alakult jól számára. Shapovalov Wimbledon előtt három alkalommal lépett pályára és rendre már az első mérkőzéseken kiesett, pedig az ellenfelek között nem is szerepeltek nagy nevek. Németországban Otte ellen kapott ki a kanadai, de Londonban T. Paul nyert ellene, míg legutóbb Spanyolországban Bonzi ellen szenvedett vereséget. Nakashima viszont jóval eredményesebb felkészülésen van túl és összességében tíz mérkőzést játszott le Wimbledon előtt, ebből pedig hét alkalommal nyerni is tudott az amerikai teniszező.

Nakashima idén kiváló felkészülésen van túl. (Fotó: Getty Images)

Ha a technikai részt nézzük, akkor bátran kijelenthető, hogy Shapovalov az erősebb teniszező, ám esetében azt is érdemes kiemelni, hogy fejben borzasztó gyenge. Márpedig a teniszben is nagyon fontos tényező az, hogy egy játékos mennyire tud koncentrált maradni és mennyire képes elvonatkoztatni az esetleges rosszabb időszakoktól. A mentális faktor tehát nagyon fontos és Shapovalovval ellentétben Nakashima roppantul erős tud lenni a mérkőzésein fejben. A fiatal amerikai igazi védekező játékos, ráadásul esetében kiemelhető az is, hogy nagyon gyors, egyben kitartó. Tehát pont az ilyen típusú teniszező tudja kikészíteni agyilag Shapovalovot. Amennyiben Shapovalov képes fejben erős maradni, akkor minden esélye adott arra, hogy megnyerje ezt a meccset, de szerintünk lesz a mérkőzésnek olyan momentuma, amikor hibát-hibákra fog halmozni és ebből adódóan egy, vagy akár két szettet is elveszít majd a kanadai teniszező. Egyszóval itt is ugyanaz a tippünk, mint az előző találkozón és a 3.5 szett feletti opcióra ajánlunk fogadást!

Tipp: 3.5 felett (Összesített szettek) (Unibet)
odds: 1.57
Tipp: Nem (Nyer egyenes szettekben) (Bet365)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: