b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Djokovic után Nadal is megizzadhat!

Nadal eddig mindenféle izgalom nélkül teljesítette a mérkőzéseit Wimbledonban. (Fotó: Getty Images)

Tegnap Novak Djokovic is nagyon közel állt ahhoz, hogy kiessen a tornáról és ma Rafa Nadalra is egy kőkemény meccs vár, hiszen a remek formában lévő Taylor Fritz ellen kell pályára lépnie.

Fritzre az elmúlt hetekben több fogadást is kötöttünk, ugyanis az amerikai teniszező fantasztikus formában van és a wimbledoni tornára kiváló körülmények között tudott felkészülni példának okáért tornát is nyert. Nadal felkészülése nem volt túl aktív, de a spanyol teniszező az első két fordulóban megszokhatta a füves borítást és ennek megfelelően az utóbbi két meccsén nagyon magabiztosan játszott Sonego és Van De Zandschulp ellen is.

Fritz képes meglepetéseket okozni, vajon ma is megteszi ezt? (Fotó : Getty Images)

Fritz eddig minden meccsét őrült magabiztossággal hoztak és mindenki ellen 3-0-ás győzelmet ért el az amerikai teniszező. Nadal is kellően rátudott hangolódni a füves borításra és ennek megfelelően már két viszonylag jobb füves játékos ellen hozott kimagasló játékot. Számunkra egyértelmű, hogy a kétszeres wimbledoni bajnoknak van ma előnye riválisával szemben, ráadásul Nadal fantasztikus formában is van idén. Fritz persze egy kellemetlen ellenfél lehet, aki fejben is erős maradhat végig, de a játékosok között azért így is óriási differencia van. Egyszóval mi bízunk benne, hogy hasonló mérkőzést látunk majd, mint a tegnapi Djokovic – Sinner találkozón. Fritz megnehezítheti Nadal dolgát, akár szettet is nyerhet, ám végül a rutin megmutatkozhat és a spanyol teniszező megnyeri a mérkőzést!

Tipp: R. Nadal + 36.5 felett (Győztes + Összesített játékok)
odds: 2.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: