b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Veikkausliiga: Mi másra fogadhatnánk ezen a finn bajnokin?!

Az első helyre pályázik a KuPS! (Fotó: Getty Images)

2022-10-02[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A finn bajnokság a végéhez közeledik és egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, hiszen a jelenleg második helyen álló KuPS vendége lesz a harmadik pozícióban lévő Honka!

A felek között mindössze három pont különbség van és igazából mindkét együttes pontszerzési kényszerben van. Ez alapjában véve megalapozhat egy végletkig izgalmas, egyben kiélezett mérkőzést. A HJK ugye vereséget szenvedett az előző fordulóban és ennek köszönhetően, ha ma a KuPS nyerni tudna, akkor három pontra redukálódhatna le a felek között a különbség. Igen ám, de a Honka volt az, aki megverte a jelenlegi listavezetőt és látva azt a találkozót, igencsak felszívták magukat a játékosok. A KuPS ugyan hazai pályán erős, de a Honka ellen 2022-ben még nem tudott nyerni a hazai csapat, ráadásul a vendégek láthatóan apait-anyait beleadnak itt a rájátszásban. 

KuPS - HonkaFogadási határidő: 15:00

Mivel mindkét együttesnek kellenek a pontok, így egy igencsak nyílt támadófocira számítunk a felektől. Alapvetően a Honka az utóbbi hetekben rendre a támadófocit preferálta és mivel a KuPS hazai környezetben elég erős, illetve sokszor képesek gólt/gólokat szerezni, így ma is ez a támadófutball lehet majd a megfelelő taktika. Ugyan a KuPS védelme az egyik legjobb a ligában, de igazából ez elmondható a HJK-ról is, akiknek az előző fordulókban oda-vissza betalált a Honka, sőt legutóbb 3 gólt is jegyzett ellenük a csapat. 2022-ben ugye kétszer találkoztak a felek és rendre képes volt a Honka a pontszerzésre. Mi most mégsem a vendégekre, vagy épp a kimenetelre fogadnánk, hanem a gólokra, amik elég sűrűn szoktak zöldülni számunkra a favorizált mérkőzéseken! Úgyhogy a tippünk a gólváltásra vonatkozik, ami a felek rájátszásbeli mérkőzésein elég sűrűn zártak volna nyereséggel. Reméljük, hogy ez most is így lesz! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: