b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Veikkausliiga: Ismét a KuPS meccsére fogadunk!

Az első helyre pályázik a KuPS! (Fotó: Getty Images)

2022-10-05[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Lassan minden fordulót favorizálunk a finn bajnokságban, ugyanis a bajnoki hajrához érve egyre kiszámíthatóbb eredmények szemtanúi lehetünk. Szerda délután pedig ismét pályára lép a bajnoki címre pályázó KuPS és a mai riválisuk a negyedik pozícióban lévő Haka csapata lesz.

Mindkét csapat remek formának örvend és mivel mindkettejüknek égető szüksége van a pontokra, így egy kiváló mérkőzésre számítunk. Alapvetően a KuPS hazai környezetben bárki ellen esélyes a győzelemre és ezt a nemzetközi kupameccseken is többször megmutatta a csapat. A szezonban példának okáért 12 mérkőzésen 9-3-0-ás mérleget és 25:8-as gólkülönbséget alakítottak ki. A mai rivális Haka viszont nem túl acélos idegenben, de a vendégekről elmondható az, hogy gólerősek és azért a legutóbbi tétmérkőzések szinte mindegyikén szerzett legalább egy gólt a csapat. Hiányzók esetében mindkét együttes jó előfeltételekkel várhatja a mai találkozót, hiszen a már hetek óta maródi játékosok láthatóak a hiányzók listáján.

KuPS - HakaFogadási határidő: 17:00

Akár úgy is kezdhetnénk, hogy nem akarunk változtatni a nyertes stratégián. Alapvetően szinte minden finn bajnokin a gólokat favorizáltuk és ez ma sincs másként. Mindkét csapatnak kellenek a pontok, jó formában is vannak és szinte minden kulcsjátékos bevethető. Ilyen előfeltételek mellett pedig mindenképp van realitás abban, hogy mindkét fél betalál. A KuPS igazából bármelyik riválisa ellen képes gólt szerezni és az előző fordulóban is nyertünk a csapat mérkőzésén. Szerintünk ma is gólt szereznek, hiszen nem fér bele nekik a pontvesztés. A Haka pedig a mostani formájában valóban képes lehet bárki ellen gólt szerezni. A felek még július végén találkoztak egymással, akkor 2-1-re nyert a Haka, de a szezon során további két mérkőzésük volt, ahol 3-2, illetve 2-1-es eredményekkel zártak a csapatok. Úgyhogy bizakodunk és szerintünk a gólváltás, most is lejöhet a párharcon! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.87

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: