b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Veikkausliiga: Ismét a gólokra fogadunk ezen a finn bajnokin!

Egy újabb izgalmas mérkőzést játszhat egymással a Mariehamn és az Oulu! (Fotó: Getty Images)

2022-09-28[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A válogatott mérkőzések után visszatér az európai futballbajnokságokba az élet és a szerdai napon már a finn első osztályban mérkőzéseket rendeznek. A véghajrá a felsőházi rájátszásban elég izgalmasnak ígérkezik, míg az alsóházban már szinte garantáltak a kiesők, illetve az osztályozót játszó csapatok.

A Mariehamn – Oulu kettős igazából mindenféle teher nélkül játszhat az utolsó fordulókban, ugyanis a csapatok kiharcolták a következő évi indulást és igazából a tét itt már csak annyi esetükben, hogy ki végez jobb helyen. Jelenleg a 7. pozíciót az Oulu csapata foglalja el, akiknek 33 pontjuk van. Viszont 6 pont lemaradással szorosan ott van mögöttük a mai házigazda Mariehamn. Ami elmondható mindkét csapatról, hogy viszonylag gyenge védekezéssel bírnak, így elég sok fordulóban kaptak legalább egy gólt. Az Oulou viszont elég jó támadójátékkal bír és nagyon ritkán fordult elő az idegenbeli mérkőzéseken, hogy ne lőtt volna legalább egy gólt a csapat. Ha megnézzük a legutóbbi tíz tétmérkőzést, akkor láthatjuk, hogy ezeken rendre képes volt gólt szerezni az Oulu. Alapvetően ugyanez elmondható a hazaiakról is, hiszen a Mariehamn a legtöbb gólját hazai pályán szerezte és alapvetően itt nem is alakított ki rossz mutatót a csapat a Wiklöf Holding Arénában.

Mariehamn - OuluFogadási határidő: 17:30

Mivel nincs kimondottan nagy tétje a mérkőzésnek, így egyfajta örömfocit várnánk a csapatoktól. Ami egyértelműen látható, hogy amióta kialakultak a jelenlegi helyezések, azóta mindkét csapat elég magabiztosan teljesít. Az előző körben pl. a hazaiak 6-0-ás győzelmet értek el, de a vendégek is a HIFK ellen oda-vissza 6-1, illetve 4-1-es győzelmet realizáltak. Legutóbb július végén találkoztak a csapatok, akkor 3-1-re nyertek a vendégek, de a mai felállásban még áprilisban 2-1-re nyert a Mariehamn. A mai lesz a felek harmadik, egyben utolsó összecsapása és szerintünk ismét kialakulhat a gólváltás! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: