b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Veikkausliiga: Ismét a gólokra fogadunk ezen a finn bajnokin!

Az SJK idén is megnehezítheti a topcsapatok dolgát! (Fotó: Getty Images)

2022-10-10[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A finn bajnokságból már csak két forduló van hátra és dobogóért még komoly harcot folytat a hétfőn pályára lépő Honka!  

Ami biztos, hogy nem kapott egyszerű sorsolást a jelenleg harmadik helyen álló együttes, ugyanis a mai nap folyamán a hazai környezetben sokak dolgát megnehezítő SJK ellen kell szerepelni, míg az utolsó fordulóban a harmadik helyre pályázó Haka ellen kell majd pályára lépniük. Viszont mégsem ilyen baljósak a kilátások, hiszen az SJK számára már teljesen mindegy, hogyan is alakulnak a mérkőzések és ez akár egyfajta érv is lehet a Honka pontszerzése mellett. Igen ám, de az SJK az utolsó bajnoki meccsére készül és ennek megfelelően teltház előtt lép majd pályára a csapat és véleményünk szerint nem fogják félvállról venni a mai mérkőzést. A hazaiak egyébként az egész bajnokságban masszívan termelték a pontokat az OmaSP Stadionban és elég sok rivális kényszerült pontok nélkül elhagyni a Seinajoki városát. Úgyhogy bátran kijelenthetjük, hogy nem vár egyszerű meccs a pontszerzési kényszerben lévő Honka játékosaira.

SJK - HonkaFogadási határidő: 17:00

A finn bajnokságot temérdek alkalommal favorizáltuk beharangozó ajánlások keretein belül és elég sűrűn nyertünk is a találkozókon. A mai mérkőzésen sem változtatunk a stratégián és kiindulva a csapatok eredményeiből, a gólváltásban látunk ismét lehetőséget. Ez a sablontipp elég sűrűn “zöldült” a felek mérkőzésein, hiszen a mai felállásban még július közepén 3-2-es győzelmet értek el az SJK játékosai, ám áprilisban fordított felállásban 5-1-re tudott nyerni a Honka csapata. Mivel a vendégek számára kellenek a pontok, így tőlük várnánk a kezdeményező támadófutballt, de a tétnélküliség miatt a hazaiaktól is egy közönségszórakoztató játékot várnánk. Úgyhogy jó kis mérkőzés kialakulhat is, ahol az előzmények tudatában, valóban nagy lehetőség lehet a gólváltásban, mint opcióban! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: