b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Veikkausliiga: Ismét a gólokban van az érték!

Nem vár ma egyszerű mérkőzés az Ilves csapatára. (Fotó: Getty Images)

A finn futballbajnokság javában zajlik és vasárnap a tizedik helyezett SJK a hatodik helyen álló Ilves csapatát fogadja otthonában.

Mindenképp “becsapós” a hazaiak jelenlegi helyezése, de az mindenképp elmondható, hogy az SJK nem kapta el jól a bajnoki rajtot. Persze több “fronton” is harcolni kellett a csapatnak, hiszen a bajnokság mellett a hazai kupában, illetve a Konferencia Ligában is érdekeltek voltak. A kupából ugyan az Inter Turku ellen nem jött össze a továbbjutás, ám a Konferencia Ligában három nappal ezelőtt a Flora csapata ellen 4-2-re nyerni tudtak a hazaiak. Ez pedig mindenképp egyfajta pozitívum lehet, noha az SJK játékosok már jövő héten egy újabb csapattal fognak találkozni az EKL-ben. Az Ilves viszont elég korrektül kapta el az első fordulókat, de az utóbbi hetekben két vereséget is összeszedtek hazai pályán az Oulu és HIFK csapataival szemben. A hazaiak az OmaSp Stadionban eddig hét alkalommal léptek pályára és 3-2-2-es mérleget alakítottak ki ezen mérkőzések alatt. Az Ilves pedig idegenben hat alkalommal szerepelt eddig a bajnokságban és 1-3-2-es mutatót tudhatnak magukénak.

Igaz, hogy az Ilves idegenben nem teljesít túl “acélosan”, de azért látható az eredményeiken, hogy szinte minden egyes tétmérkőzésen képesek voltak betalálni. Márpedig a mostani SJK ellen minden esély adott, akár a három pont megszerzésére is, hiszen a hazaiak egyrészt fáradtabbak is lehetnek az EKL mérkőzés miatt, ráadásul már fejben a Lilleström elleni mérkőzésre koncentrálhatnak. Persze nem várjuk azt a hazaiaktól sem, hogy ma felemelt kézzel vonulnának ki a gyepre, ráadásul a csapat igencsak jól kezeli a közösségi felületeit és a nevezett keretben szinte minden kulcsjátékos megtalálható. Az SJK hazai meccseit is, ha jól megfigyeljük akkor láthatjuk, hogy szinte minden tétmeccsen képesek voltak legalább egyszer betalálni az ellenfeleknek, de nagyon ritka volt az, hogy megúszták volna kapott gól nélkül. Ennek ismeretében mi a gólváltást, mint opciót igencsak erősnek véljük ezen a találkozón és erre ajánlunk fogadást!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: