b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Veikkausliiga: Egy újabb finn meccsben látunk fantáziát!

Nehéz meccs vár az Inter Turku csapatára! (Fotó: Getty Images)

A hetet egy újabb finn mérkőzéssel nyitjuk, ugyanis a Haka – Inter Turku párharca került “górcső” alá.

Mindkét csapat fej-fej mellett halad a bajnokságban és egy az egyben azonos mérleget tudhatnak magukénak a csapatok. A Haka jelenleg a 7. helyen és a csapat 19:22-es gólkülönbséget alakított ki 13 forduló alatt, míg az Inter Turku a 6. helyen, ám az együttesnek jobb a gólkülönbsége, hiszen 25:18-as mutatójuk van. Ami biztos, hogy a tegnapi SJK – Ilves 3-3-as döntetlen után, egy újabb olyan meccsben van lehetőség, ahol a csapatok szállíthatják a gólokat. A Haka eddig hat alkalommal lépett pályára hazai pályán és mindössze egy veresége van a csapatnak. Az Inter Turku pedig 2-1-3-as mérleget tudhat magáénak az idegenbeli túrákon. Ebből kiindulva nem a véletlen műve, hogy a Haka számít az esélyesebbnek a mai mérkőzésen, de bőven reálisnak tartjuk azt, hogy ma mindkét csapat képes lesz pontot szerezni.

Ahogy a felvezetőben is említettük mindkét csapat fej-fej mellett halad a bajnokságban és azért a mai felállásban elég gólképeseknek is mondhatóak. A Haka az eddig lejátszott hazai meccsein rendre kapott legalább egy gólt, de egy találkozótól eltekintve mindig képes is volt legalább egyszer betalálni az ellenfeleknek. Ami szintén pozitívum, hogy az Inter Turku idegenbeli meccsein minden egyes alkalommal “zöldült” a gólváltás, mint opció. Nem lesz egyszerű meccs, viszont ilyen előfeltételek mellett szerintünk ismét van realitás a gólváltásban, ami ráadásul kiváló szorzón fizet!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: