b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Veikkausliiga: Egy újabb finn bajnokin visszük a gólokat!

Az SJK idén is megnehezítheti a topcsapatok dolgát! (Fotó: Getty Images)

2022-08-20627

A finn bajnokságból szép számmal szoktunk nyertes tippeket hozni és ma is találtunk egy olyan mérkőzést a 19. fordulóban, ahol lehet érték a gólokban.

A szombati napon ugyanis a 7. helyen álló SJK ellen lép pályára a listavezető KuPS, akik egészen elképesztő formának örvendnek. A vendégeknek talán jót is tesz az, hogy kiestek a Konferencia Ligából, hiszen a kettősterhelés már elég erőteljesen látszódott az utóbbi hetekben a játékukon. Példának okáért pontokat hullajtottak a Honka ellen, de azt megelőzően a 4. helyezett Haka otthonában szenvedtek vereséget. A nemzetközi kupabúcsú után viszont egyértelműen az lehet a vendégek célja, hogy megtartsák az első helyet a bajnokságban. Ugye a KuPS előnye jelenleg három pont az üldözőkkel szemben, viszont ma korántsem olyan biztos a vendégek győzelme. Az SJK ugyanis elég kellemetlen ellenfélnek számít, ráadásul hazai pályán elég jól teljesít az együttes. Erről tesz tanúbizonyságot a hazai pályán mutatott teljesítményük is, ugyanis 9 mérkőzés után 4-3-2-es mérlegük van. 

SJK - Kuopio PSFogadási határidő: 16:00

Az SJK hazai pályán tehát nem egy könnyen verhető ellenfél és ezt már láthattuk akár a Konferencia Ligában is, ahol egy jóval erősebb Lilleström is csak nagy szenvedések árán tudott győzedelmeskedni. A bajnokságot tekintve az SJK hazai pályán egyedül a Helsinki JK ellen nem talált be, de ezenkívül minden egyes tétmeccsén képes volt a csapat betalálni az ellenfeleknek. Ráadásul, ha megnézzük a KuPS elleni mutatójukat, akkor láthatjuk, hogy a mai felállásban elég sűrűn szerez gólt a hazai együttes, de nagyon ritka volt az alkalom arra, hogy ne talált volna be legalább egyszer a KuPS. Ebből kiindulva tehát, mi ismét a gólváltásra fogadunk, ami igencsak kedvező szorzón fizet számunkra!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: