b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Veikkausliiga: Egy újabb finn bajnokin profitálnánk!

Nehéz meccs vár az Inter Turku csapatára! (Fotó: Getty Images)

Ha finn bajnokság, akkor gólok..

Akár így is kezdhetnénk az elemzést és ezzel gyakorlatilag el is árultuk, hogy mire fogunk fogadni. Az idei évben a finn bajnoksághoz már többször hozzányúltunk és a szombati napon is két olyan csapat fog egymással találkozni, akikben lényegében kódolva vannak a gólok. Az Inter Turku jelenleg a 6. helyen áll, míg a mai rivális szorosan mögöttük a 8. pozícióból várja a 18. fordulót. Alapvetően tehát közel azonos teljesítménnyel rendelkeznek a csapatok és ismerve az újonc VPS játékát, bizony minden esély adott arra, hogy ma is gólokban gazdag mérkőzést alakítsanak ki a csapatok. Ugye a vendégek elég hatékonyak a kapu előterében, viszont a védelmük elég gyatrán teljesít és ennek köszönhető az, hogy 17 fordulót követően 13 alkalommal is “zöldült” a 2.5 gól feletti opció a mérkőzéseiken!

A felek egymás elleni eredményeit látva jogosan bizakodhatunk, hiszen az idei kiírásban már fordított felállásban találkoztak egymással és akkor 2-1-re nyert az Inter Turku. De az azt megelőző években is elég sűrűn “zöldült” a gólváltás, mint opció a felek meccsén. Persze a hazai győzelemre megint nagy esély lehet, hiszen a friss feljutó VPS nem mindig tud meglepetést okozni, de azért az idegenbeli mérkőzéseket eltekintve elég sűrűn tudtak nyerni, illetve a gólszerzés szinte kivétel nélkül minden tétmeccsükön összejött. Ebből kiindulva tehát a vendégektől mindenképp várnánk egy találatot, de mivel a védelmük elég gyengén teljesít, így a győzelemre esélyes és jobb helyen álló Inter Turku csapatától is ezt várnánk. Úgyhogy nem változtatunk a nyertes stratégiánkon és egy újabb finn meccsen favorizáljuk a gólváltást, mint opciót!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.75

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: