b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Végre sikerült és már első nap bevált a rendszer!

FILE - In this Jan. 14, 2015, file photo, odds are displayed on a screen at a sports book owned and operated by CG Technology in Las Vegas. Las Vegas casinos can't agree on an NCAA tournament favorite, with favorites changing within hours. (AP Photo/John Locher, File)

Hosszas tárgyalást, illetve utánajárást követően sikerült egy olyan amerikai céggel felvenni a kapcsolatot, akik az amerikai sportok (NBA, NFL, NHL, MLB, CFB és CBB) mérkőzéseire készítenek szimulációkat és ez alapján próbálják meghatározni az adott mérkőzések kimenetelét. Ez a tengerentúlon már egy igencsak bevált szokás és próbálkoztunk mi is hasonló rendszert létrehozni, de úgy véltük, hogy jobb ezt azokra bízni, akik már évek óta ennek segítségévél hoznak létre predikciókat.


Hogy működik a szimulációs rendszer?
Röviden tömören, külön adatokból adott csapatok hogy teljesítenek amikor hazai pályán, vagy idegenben lépnek pályára. Minden mérkőzésen megvan adva egy line (magyarul: olyan érték, ami alá, vagy fölé lehet fogadni), amit végignéz a rendszer és a statisztikák alapján megmutatja, hogy x csapat valamennyi mérkőzésén hány alkalommal született meg az over/under opció. Ugyanígy megpróbálják megadni a mérkőzés végeredményét is, ami több kevesebb sikerrel a különbségeket tekintve remekül működhet. Illetve több olyan információt is közölnek kategóriába sorolva, úgy ahogyan mi is (“A”, “B” és “C”) és így készítenek predikciókat, tippeket. A kialakított rendszer sajátossága, hogy a hiányzó játékosokkal is számol és ez alapján is tesz külön ajánlásokat, hogy x játékos hiánya -14,7 pontot eredményezhet adott csapat eredményében, ezért érdemes lehet egy under opciót megfogadni a találkozón és így tovább. Ugyanígy hendikep opciókat is ajánlanak és lehetne sorolni a végletekig.


Örömünkre szolgált már ezt a hírt is bejelenteni, de azt is örömmel megtesszük, hogy már első nap 4 nyertes tippet hozott számunkra ez a szimulációs rendszer. A következő mérkőzéseken sikerült nyereséggel zárnunk.

🏀Philadephia 76ers – New Orleans Pelicans (121-120)
Tipp:Philadephia 76ers (A mérkőzés győztese)
odds:1,55

🏀Boston Celtics – New York Knicks (109-117)
Tipp:New York Knicks +17,5 pont (Hendikep +17,5)
odds:1,60

🏒Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers (2-5)
Tipp:Több, mint 5,5 (Gólszám 5,5)
odds:1,75

🏀Houston Rockets – Detroit Pistons (126-124)
Tipp:Detroit Pistons +11,5 (Hendikep +11,5)
odds:1,61


Ugyan ennyiből nem lehet levonni következtetéseket, de egy biztos, hogy a külföldi partnerrel való kapcsolat kialakulását, közel 2,5 hónapos egyeztetés előzte meg és nem mellesleg eléggé a “zsebünkben is kellett nyúlni”. A partnerünk igencsak elismert cégek közé tartozik, ráadásul több konferencián is az előadók közt szerepelnek. Ezért bizakodóak vagyunk, viszont a megkötött szerződésünkben az adatok felhasználása és továbbadása lehetséges, viszont képi, videó, vagy hangi bizonyítékot nem oszthatunk meg ezzel kapcsolatban, illetve a partner nevét sem tüntethetjük fel. Tehát csak az adatokat adhatjuk át írásos formában harmadik félnek. Ezért megpróbálunk írásban minél átláthatóbban és érthetően leírni ezeket az adatokat és reméljük, hogy innentől  az NFL-ben nyújtott remek teljesítményünket a főbb amerikai sportokra is átvinnünk. Baseballban a rendszer nélkül is remekeltünk, viszont az NBA esetében eddig nem sikerült maradandót alkotni, a ma hajnali megosztásunkig..

0
%d bloggers like this: