b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB U20 : Ukrajna – Dél-Korea

Az ukrán fiatalok igencsak jó formában vannak, viszont a védelmük sebezhető. Szerintem ma is megzörren mindkét csapat hálója. (Fotó : Getty Images)

Ma hajnalban minden az elképzeléseim szerint alakult és sikerül továbbra is profittal folytatni az MLB szezont. A nap folytatásaként egy futballelemzésre gondoltam, amelyen az U20-s VB döntőjére ajánlok fogadást.


I Ukrajna – Dél-Korea I

 

Mindkét válogatott remek teljesítménnyel jutott el a fináléig. Ugyan a Dél-Koreai csapat majdnem kiesett Szenegál ellen, azonban végig hozták a kötelező mérkőzéseket és ennek köszönhetően a döntőben szerepelhetnek. Az ukránok fiataljait már-már aranygenerációként emlegetik szomszédaink és ez nem is meglepő. Bár itt a VB-n nehezebb ellenfelük eddig az USA, illetve Olaszország fiataljai voltak, viszont hiba nélkül hozták VB összes mérkőzését. Legutóbb kisebb meglepetésre verték az olaszokat, bár tegyük hozzá, hogy őrülten nagy szerencséje volt a csapatnak, hiszen az utolsó percben elvettek egy gólt az olaszoktól.

Számomra a találkozóval kapcsolatban nincs kérdés. A Dél-Koreai válogatott végig könnyebb ellenfelekkel mérkőzött meg és az egyetlen európai ellenfelétől (Portugália) vereséget is szenvedett. 

Az ukrán fiatalok igencsak jó formában vannak, ráadásul a mai ellenfelük ellen már nyertek idén. Vajon megnyerik a VB-t? (Fotó : Getty Images)

A VB-n ugyan remekel a csapat, viszont véleményem szerint ma az ukránok nagy falatnak bizonyulhatnak számukra. Az ukrán csapat bombaformában van idén is és szerintem sikerül nekik megnyerni a kontinens tornát. A két együttes nem is olyan rég találkozott egymással, akkor az ukránok nyertek egy korai gólnak köszönhetően. Bizakodó vagyok és szerintem szomszédaink megnyerik az U20-s VB-t!

Ukrajna – Dél-Korea (18:00)
Tipp: Ukrajna (Magasba emeli a trófeát) odds: 1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: