b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB : Olaszország N – Hollandia N

Papíron erősebb a holland csapat és vélhetően ma is megtartják a VB-n mutatott kiváló mérlegüket. (Fotó : Getty Images)

A “gold” elemzések után két prémium elemzés, illetve egy szelvényajánló is publikálásra kerül. Elsőként egy női VB mérkőzéssel készültem, ahol két igencsak jó kvalitású csapat találkozik egymással.


Olaszország – Hollandia I

 

Ami azt illeti, most sem fogok nagy elemzést készíteni, hiszen teljes mértékben a VB-n látott statisztikákra hagyatkozom. Mindkét együttes remek mérleggel rendelkezik és egytől egyig kiváló játékosok alkotják a keretüket. A hollandok nagy meglepetésre még mindig veretlenek, míg az olaszok egyedül a brazil hölgyek ellen maradtak alul. A VB-n látott teljesítmények alapján, az olaszok csak a braziloknak nem rúgtak gólt, míg a hollandok minden egyes mérkőzésen gólt, illetve győzelmet szereztek.

Lényegében a találkozón én most a gólváltással kalkulálok. Ennek oka, hogy mindkét csapat végig képes volt gólt szerezni, a hasonló, vagy gyengébb kvalitású ellenfelekkel szemben, viszont a hollandok védelme szinte minden meccsen kapott egy gólt.

Vajon megtartja hibátlan mérlegét a holland csapat?  (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a találkozón tehát a gólváltás a favorit számomra. Erre elfogadható szorzót kaptunk és most nem szeretnék nagy tétekkel belemerülni a mérkőzésbe, hiszen csak egy női találkozóról van szó, úgy ahogy tegnap is. Úgyhogy “C” kategóriába sorolva ajánlok fogadást!

Olaszország – Hollandia (15:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: