b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB: Nincs mese ma nyerni kell a norvégoknak!

A kézilabda-vb “F” jelzésű csoportjában még rengeteg a kérdés, ugyanis a norvég-holland kettős az első helyért küzd, az argentin-észak-macedón párharc pedig a harmadik helyről fog dönteni!

Bátran kijelenthetjük, hogy ennek a négyesnek a legesélyesebbje a norvég csapat volt, amelyik eddig mindkét csoport ellenféllel szemben magabiztosan játszott és tizenegy, illetve tizenkét gólos különbséggel nyertek ellenük. A hollandok is két győzelemmel állnak és ők is elég összeszedettek voltak  az argentin, észak-macedón duóval szemben, hiszen mindkét összecsapást tíz-tíz góllal nyerték meg! A norvégok ellen viszont nem lesz egyszerű dolguk, hiszen nagyon a csoportelsőségre jelölt norvégok jól hangoltak a tornára és ha megnézzük az elmúlt évek eredményeit akkor erősen látható ebben a párharcban a norvégok fölénye. Persze a mostani keret már jóval gyengébb, mint amit az előző években megszokhattunk, ám Sagosenék egyfajta “sötét lóként” odaérhetnek a legjobb helyek egyikére.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: