b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB: Nem tudunk másra fogadni, a 2018-as darts-világbajnok meccsén!

A 2018-as darts-világbajnokságot megnyerő R. Cross már-már a régi formáját mutatja az idei vb-n és péntek este honfitársa ellen harcolhatja ki a negyeddöntőt!

Chris Dobey ellen nem lesz egyszerű dolga Crossnak, de ha ugyanazt a teljesítményt hozza a ma esti meccsen is, mint amit az előző két meccsén is mutatott, akkor Dobey ellen könnyed győzelmet arathat. A 2018-as vb-győztes ugyanis az előző két meccsét közel 100-as átlaggal abszolválta, ez pedig azért is kulcsfontosságú tényező, mert C. Dobey eddig egyik meccsén sem tudott ehhez hasonló mutatót összehozni, bár azt is hozzá kell tenni, hogy nem is volt rákényszerítve az extrák dobálására az angol játékos. Idén már kétszer találkoztak egymással a felek és mindkét alkalommal R. Cross tudott nyerni és látva az előző két vb-mérkőzését, mi hasonló kimenetellel kalkulálnánk az esti párharcon is.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


R. Cross – C. DobeyFogadási határidő: 20:10

Összességében R. Cross idén jóval meggyőzőbb teljesítményt nyújtott, mint mai riválisa. Azt már nem is említjük, hogy az előző két körben is sokkal jobban teljesített, mint Dobey. Persze bármikor előjöhet az a faktor, hogy ez egy egyéni sport és egy gyengébb forma könnyedén befolyásolhatja a találkozó kimenetelét, de az előzmények tudatában, ill. az egymás elleni eredményeket látva mi R. Cross győzelmét tartjuk reálisnak. Úgyhogy nem is gondoljuk túl ezt a találkozót és szerintünk ma ismét kiejti az egyik honfitársát a 2018-as vb-győztes R. Cross! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: R. Cross (Győztes)
odds: 1.55

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: