VB: Mutatjuk, hogy mire számítunk a nyitómérkőzésen!

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Január 11. és 29. között Lengyelország és Svédország lesz a férfi kézilabda elitjének otthona. Másodszor rendezik meg a világbajnokságot harminckét válogatott részvételével.

Szerda este pedig megrendezik a nyitómérkőzést, amelyet a házigazda lengyelek a vb egyik esélyesével, Franciaországgal játsszák! Nagy kérdés, hogy milyen hatással lesz a hazai játékosokra a közel 11.000 lengyel szurkoló, de akár a meglepetés is összejöhet a franciák ellen. Ugyanis az előző évekkel ellentétben a francia keretben elég sok a sérült és ennek köszönhetően sok nehézséggel kell majd szembenézni Guillaume Gille vezetőedzőnek. A franciáknál persze így is jelen lesz több nagyágyú, pl. a veterán testvérpáros Luka és Nikola Karabatic, illetve rajtuk kívül Dika Mem és Nedim Remili is brillírozhat a támadásokban. Viszont nem lesz most adott az a minőségi rotáció, mint amit az előző években megszokhattak a franciák.   A hiányzók listáján többek közt Aymeric Minne, Karl Konan, Benoit Kounkoud, Hugo Descat, vagy épp Timoth-ey N’Guessan látható és azért ezek a nevek hosszútávon hiányozni fognak. A lengyel keretből egyedül Kamil Syprzak maródi, így a házigazdák joggal bizakodhatnak abban, hogy a nyitófordulóban megnehezíthetik a franciák dolgát.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Franciaország – LengyelországFogadási határidő: 21:00

Mindig vállalunk egy kis rizikót a nyitómeccsekre való tippelésekkel, de a sérülésektől megtizedelt francia válogatottól nem várunk olyan nagy arányú győzelmet, mint ahogy arra a fogadóirodák számítanak. A lengyelek képesek lehetnek pariban maradni, hiszen ott lesz mögöttük 11.000 lengyel szurkoló, na meg képességekben is elég sokat fejlődött a csapat az elmúlt évek során. Mivel a francia csapatnak ez a mostani egyfajta „kötelező” győzelem kell, hogy legyen, ráadásul a csoportban lévő riválisokat is el kellene „püfölniük”, így vélhetően több mérkőzésen egy-egy biztos előny birtokában megpróbálja majd pihentetni a kulcsjátékosait a franciák trénere. Ezért több meccsükön érdemes lehet vagy az esélytelenebb csapatok hendikepjére, vagy az under opciókra fogadni, hiszen ebből a csoportból „félgőzzel” kellene továbbjutni ennek a „tartalékosabb” keretnek. Úgyhogy mi egy kevesebb gólos meccsre számítunk és szerintünk az 59.5 összesített gól line elég magasan van, így ezt kontrázzuk és 59, vagy kevesebb gólra számítunk a nyitómeccsen! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: 59.5 alatt (Összesített gólok)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: