b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB: Mutatjuk, hogy mire fogadunk az Uruguay – Dél-Korea meccsen!

D. Nunez ma is gólt ünnepelhet! (Fotó: Getty Images)

Csütörtökön a legutolsó csoportok is bemutatkoznak a labdarúgó-világbajnokságon és holnap már a második körökkel folytatódik a torna! A mai nap ismét négy mérkőzés kerül megrendezésre és mi két találkozót elemeztünk ki számodra beharangozó ajánlásként! 

Az első összecsapás a “H” jelzésű kvartettből érkezik, ahol Uruguay és Dél-Korea méri össze az erejét. Elég kiszámíthatatlan ez a csoport, hiszen Portugália és Ghána szerepel még ebben a négyesben és talán Ghána az, akinek kevesebb esélye van a továbbjutásra, de őket sem írnánk le, főleg az előző napok után. A dél-amerikaiak igencsak veretes kerettel érkeztek a tornára, ám nagyon megkellett izzadniuk a vb-kvalifikációért, hiszen a szó-szoros értelmében az utolsó utáni pillanatban harcolták ki a vb-szereplést érő helyet! A csapatról nehéz lenne azt mondani, hogy nincs jó formában, de az egyértelmű, hogy kiöregedőben van a régi generáció és nagy valószínűséggel az utolsó tornájára készül több uruguayi játékos is. Persze rengeteg fiatal is van a keretben, illetve több olyan tehetséges játékos is bevethető lesz, aki már az európai futballban is sztárjátékosnak minősül, mint pl. F. Valverde, vagy épp D. Nunez. A dél-koreai csapatból elég nehéz lenne külön játékosokat kiemelni, persze a Tottenham alapembere Son, egyértelműen a dél-koreai foci kirakatembere, ill. képviselője. Ettől eltekintve nagy hiba lenne leírni az ázsiai csapatot, hiszen nagyon magabiztos teljesítményt mutattak végig a vb-selejtezők során, ráadásul igencsak gyors és technikás játékosokkal rendelkezik a válogatott, ami akár egy kiváló összecsapást is eredményezhet a mai nap folyamán.

BLACK FRIDAY

Óriási akciókkal és kedvezményekkel várunk a 2022-es Black Friday-en! Most van az év legjobb időszaka a vásárlásra, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Uruguay - Dél-KoreaFogadási határidő: 14:00

Összességében mi a gólokban bízunk ebben a párharcban, hiszen a kimenetelekre nem mernénk fogadást kötni. Persze az uruguayi keret jóval erősebb, hiszen olyan játékosok fognak ma is pályára lépni, mint Suarez, Nunez, Valverde, Bentacur, Godin, vagy épp Gimenez. Ettől eltekintve a dél-koreaiakat nem írnánk le, főleg az argentin, brazil blama után. Alapvetően mindkét fél gólerős, ám a kezdetekben a taktika kaphat szerepet, hiszen nagy hiba lenne fejjel a falnak rohanni. Fizikálisan szerintünk a dél-koreaiak erősebbek és ez akár a mérkőzés végén feléjük billentheti a mérleg nyelvét, persze ha addig nem dönti el Uruguay a mérkőzést. Ezért is gondolnánk azt, hogy a kezdeti puhatolózós játék után, Uruguay átveszi egy rövid időre az irányítást és gólt/gólokat fog szerezni, amivel bebiztosíthatja a győzelmét. Ha ezt nem teszi meg a csapat, akkor gyötrelmes végjáték elé néznek és akár pont nélkül is zárhatják az első fordulót. Egyszóval egy kiváló mérkőzéssel kalkulálunk itt, mindkét fél gólerősnek mondható és szerintünk ma legalább 2 gólt, de leginkább 3 találatot összehoznak majd a csapatok. A megosztott opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: 1.75 felett (Gólok száma – Ázsiai)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: