b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB: Kőkemény meccs vár Lewandowskiékra!

Lewandowski ma is gólt szerezhet! (Fotó: Getty Images)

A “C” jelzésű kvartett első meccsét már kielemeztük és most jöhet a másik csörte, ahol Mexikó és Lengyelország mérheti össze az erejét.

Ami egyértelmű, hogy ebben a csoportban az argentinokon kívül a lengyel és mexikói kettősnek van esélye a továbbjutás kiharcolására. Papíron talán a a mexikóiak rendelkeznek erősebb kerettel, de nagyon nehéz lenne különbséget tenni a felek közt, hiszen rengeteg tehetséges játékos alkotja a kereteket, ráadásul többen az európai topligákban edződnek. Az egyedüli kérdés, hogy a nemzetközi tornákon brillírozó Ochoa ma milyen formát fog ki, hiszen a mexikói kapusról köztudott, hogy négy évente hallat magáról, aztán a háttérbe vonul és teszi csendben a dolgát. Persze a hálóőr már benne is van a korban, hiszen 37 éves, de azért ő kulcsfontosságú lesz a mexikóiak esetében, hiszen rajta rengeteg múlhat. Alapjában véve mindkét támadósor elég erősnek mondható, hiszen a mexikóiaknál a Lozano, Martin, Vega trió rohamozhat, míg a lengyel barátainknál Lewandowski és Swiderski duó felel a gólokért. Mindkét csapatnak volt a tornát megelőzően felkészülési mérkőzése és a lengyelek 1-0-ra nyertek Chile ellen, míg a mexikóiak 2-1-re kikaptak a svédektől, ill. Irak ellen 4-0-ás győzelmet értek el. A vb-selejtezőről sajnos jól ismerhetjük a lengyeleket, hiszen hiába nyertünk, ill. remiztünk ellenük, az albánok elleni pontvesztések miatt nem jött össze a vb-kvalifikáció. Ezt pedig Lewandowskiék köszönték szépen és a svédek ellen tovább is lőtték magukat. Hogy mire fognak ma menni a mexikói válogatott ellen az jó kérdés, mindenesetre ma egyik csapat sem tétlenkedhet, hiszen az argentinok minden bizonnyal nyerni fognak és aki ma nyerni tud, az komoly előrelépést tehet a továbbjutást tekintve.

BLACK FRIDAY

Óriási akciókkal és kedvezményekkel várunk a 2022-es Black Friday-en! Most van az év legjobb időszaka a vásárlásra, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Mexikó - LengyelországFogadási határidő: 17:00

Nem gondoljuk azt, hogy rengeteg gólt fogunk itt látni, de 2-3 találat bőven reálisnak tűnik. Mindkét fél elég gólerős támadósorokkal bír, ráadásul a védelmek nem igazán állnak stabil lábakon és erről remekül tanúskodhatnak az előző hónapokban lejátszott felkészülési, illetve tétmérkőzések is. Mivel mindkét oldalon szinte minden kulcsjátékos bevethető, ez számunkra ad egy további megerősítést. Úgyhogy mi ismét egy elég biztosnak ígérkező ajánlást “küldünk csatába”, hiszen a 1.5 gól feletti opcióra kötünk fogadást, amire igencsak kedvező szorzót kaptunk. Nem a legmagasabb odds, de a torna elején, főleg a nyitómeccseken mi jobbnak látjuk az ilyesfajta tippek favorizálást.A megosztott opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 1.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.52

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: