b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB : Hollandia – Svédország

Papíron erősebb a holland csapat és vélhetően ma is megtartják a VB-n mutatott kiváló mérlegüket. (Fotó : Getty Images)

A mostani elemzéseket lerövidítem, hiszen eléggé kimerítő volt a mai 6 órás utazás, plusz több órás Budapesten való tartózkodás. Az üzleti megbeszélés remekül zajlott és a következendő időszakban, ha sikerül mindent megszervezni, majd élő adás keretei közt fogok beszélni róla. A mostani elemzés esetében ismét egy női mérkőzést választottam ki a kínálatból, ahol Hollandia és Svédország legjobbjai mérkőznek meg egymással.


I Hollandia – Svédország I

 

A találkozó esetében tehát rövid/velős elemzéssel készülök és a lényegre is térek. Papíron a hollandok az erősebbek, ám a svédek nagy meglepetésre a legjobb négybe, tehát az elődöntőbe kerültek. A hollandok minden egyes meccsüket nyereséggel abszolválták, míg a svédek egyedül USA-tól kaptak ki.

Ami azt illeti papíron jóval erősebb a holland csapat és lényegében ez a döntő érvem a találkozóval kapcsolatban.

Papíron erősebb a holland csapat és vélhetően ma is megtartják a VB-n mutatott kiváló mérlegüket. (Fotó : Getty Images)

Gondolkoztam azon, hogy ismét a gólokra ajánlok fogadást, ám a svéd hölgyek nem tetszenek annyira a támadások szempontjából. Addig rendben van, hogy a németek ellen sikerült nyerniük, de Kanada ellen is szoros 1-0-t alakítottak ki, míg USA-nak gólt sem rúgtam. A Hollandok magabiztosan meneteltek idáig és szerintem nem most fognak leereszteni, kiváló esély van fogadás szempontjából a továbbjutásukra fogadni és én ezt meg is teszem, úgyhogy erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva!

Hollandia – Svédország (21:00)

Tipp: Hollandia (Továbbjut) odds: 1,70 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: